Sayfa 106/495 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 841 - 848 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Bana merkezi kayıt kuruluşundan (mkk)gelmis olan bu maili açıklayabilir misiniz
    Mkk hisseleri saklayan takaslarini ayarlayan kurum

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala aklim ermiyor yahu SPK nasil böyle bir fiyatla borsadan çıkmasına izin vermiş
    Çok can sıkıcı sen gel piyasaların en bozuk olduğu hisse fiyatının 10 yıllık dibe degdidi an önemli işlem açıkla bu firsatciliga SPK onay versin
    Bunlar çete olmuş gasp ediyorlar turk yatırımcısını
    Sesimizi duyurmak malesef
    Bu isleme bu fiyatta onay verip hirsiliga gaspa izin veren kamu personelini Allahtan bulsun ileride gaspa hırsızlığa uğraşın iki yakası bir araya gelmesin
    24.70 ten mal aldım ben ve 30/40 TL den hisse alanlar var uzun yatırımcı dolu forumu okudum anladım
    Şimdi bu hisse sahiplerini SPK onayı ile ya hisseni ver yada hissen değer kaznamayacak işlem görmeyecek bir duruma gelecek gibi tehditle zorbalikla gaspla 20.10 TL ye gaspetmeye çalışıyorlar
    İlahi adalet vardır ben buna inanıyorum
    Bu gaspı yapanlar yaomasiina izin verenler elbet bir gün gaspa haksızlığa ugrayacaklardir

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bunu SPK ve biste yazdım
    Valla haksızlığa gelemiyorum para kaybedilir borsa düşer o olur bu olur
    Tek hissede paramın 3/2 si gitti 2010 karda Mensa 1 adlı hissede de 30 bin TL nin 20 bini gitti ama zoruma gitmedi yatırım yaptık kaybettik
    Ama burada açıklamalar var son 1 aylık normal şirketler için diyor piyasaya bakılır bilancoya bakılır olağan dışı birşey yoksa son 1 ay alınır diyor
    Burada tamamen bir haksizllik gasp oldu
    SPK biste gene yazdım artık yuzlerine vuruyom yaptıkları pisliği onlar hırsız ben mağdur ben birde sessiz kalacam işte kalamiyorum

SPK nin türk yatırımcısını gaspettirme onayına lütfen izin vermeyin .İzocamin bistten cikmasina izin vermeyin mağdur oluyoruz oluyorum .SPK izocamin nasil böyle bir fiyatla borsadan çıkmasına izin vermiş .20.10 TL den
    Çok can sıkıcı sen gel piyasaların en bozuk olduğu hisse fiyatının 10 yıllık dibe degdidi an önemli işlem açıkla. bu firsatciliga SPK onay versin

Bu isleme bu fiyatta onay verip hirsizliga gaspa izin veren kamu personeli Allahtan bulsun ileride gaspa hırsızlığa uğrattigi gibi aynısını bulsun iki yakası bir araya gelmesin
    24.70 ten mal aldım ben ve 30/40 TL den hisse alanlar var uzun yatırımcı dolu izocam aşde.
    Şimdi bu hisse sahiplerini SPK onayı ile ya hisseni ver yada hissen değer kaznamayacak işlem görmeyecek bir duruma gelecek gibi tehditle zorbalikla gaspla 20.10 TL ye gaspetmeye çalışıyorlar
    İlahi adalet vardır ben buna inanıyorum
    Bu gaspı yapanlar yaomasiina izin verenler elbet bir gün gaspa haksızlığa ugrayacaklardir inşAllah
    Yapmayın etmeyin birazcık vicdan Allah rızası için bu şekil haksizlik gasp olurmu
    Kendimizi televizyonların önünde yakmamizmi gerekir sesimizi duyurmak için
    Bu rezil işleme onay verenler derhal insan gibi düşünsünler 100 lerce yatırımcı mağdur edildi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İçeriğe Git*Ana Sayfa

e-Devlet Kapısı

Ana Sayfa

*

Sermaye Piyasası Kurulu

*

Şikayet İhbar Başvurusu

Sermaye Piyasası KuruluŞikayet İhbar Başvurusu

Bu hizmet Sermaye Piyasası Kurulu işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
    SPK bizi engeller artık gaspı yüzlerine vuruyoz diye

a Esas BilgilerKonuSPK Kurumları hakkındaBaşvuru İçeriği

Sayın görevliler ben SPK dan bu dunyadada ahirettede şikayetçiyim Gaspa uğramış biri olarak malesef sessiz kalamiyorum İzocam aş. bistin 84 bine dustugi s400 kirizi zamanında hissenin 2010 yılından beri en düşük seyrettigi 19 TL de önemli işlem açıkladı Bu önemli işlem birde borsa kotundan çıkma düşünün artık önemini Spk da gitti 20 .10 TL ye onay verdi yani bir nevi türk yatirimcisi birkaç kamu görevlisi tarafından mağdur edildi . Oysa eski SPK başkanı ne diyor Vahdettin bey başvuru oldumu piyasaya bakılır anormal bir durum varmi bilancoya bakılır diyor izocam ilk kez zarar açıkladı hisse fiyatına bakılır dalgalanma varmı diyor izocam 10 yılın dibinde son 1 aylık fiyat herşeyiyle normal olan şirketler icin diyor izocamin herseyi ofsaytti Bu haksız hukuksuz duruma 100 lerce yatırımcıyı sokan SPK görevlileri lütfen kararınızı gözden geçirin .burada alalen bir gasp oldu 30 TL alınan hisseler 20 TL ye verilirmi .sesimizi duryurmak icin televizyon önünde kendimizimi yakalim .lütfen

Bunuda cimere bu gün yazdım her gün 3 kuruma yazacam süreç bitene kadar
    Engellesinler beni

Kim veriyor 20.10 a hisse bu teb e adamlar o kadar aç gozlu 20.16 ya almıyor illa 20.12 altı alacak vermeyin bu açgzolu fırsatçı adamlara .hiç kimse hisse vermedi gibi gorunmesin diye topluyorlar BIST yok mok demesin diye .0 adet hisse veren olsaydı keşke ben isterdim .ne yüzle BIST olur dicekti o zaman .
    17 bin lot toplamış şimdiye kadar 20 .12 yi gecmiyor ama

7.  Alıntı Originally Posted by pilot29 Yazıyı Oku
    Suaaaaatttttt Suat Bırak artık şu işleri kötü günde yanımızda ol

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yaninizdayim inadim inat satmicam.ama sunun yuzunden cments kactiya daha nediyim.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Ben bu adamın bugün yazdığı şeyleri ta 2 ay önce 19.06 da yazmışım...komik
    Sayin zor bu adamin ben artik sozlerini bile okumak istemiyorum.dun bile iddayi kaybetdi yazili olarakta ispatlandi.halen utanmadan arlanmadan burda yaziyor.ben boyle kafasi almayanida hic gormedim.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 106/495 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •