Sayfa 107/495 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 849 - 856 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    23 den yazmıştım diyor. eee maliyet 30-40 olan var.. onların için ne yazdın zor kardeş..cevap yok.. o halde ahkam kesme, zararı çok olan satmaz..sizin gibilerin amacı, zararı büyük de olsa satsın çünkü ben demiştim diyorsun.. böyle yazarsan yancı olmadığını nerden bilecez..
    Vallahi pes billahi pess...daha benim ne demek istediğimi bile anlamıyorsun...
    Ben ve bazı arkadaşlar durum tespiti yaptık senin çizdiğin o pembe tabloların ne zaman ne şekilde olabileceğini anlatmaya çalıştık...
    Ama sen ısrarla inatla yok 1. aşama yok 2. aşama yok TUDDF yok %98 alacaklar yok blok alım yapacaklar yok bilmem ne o bu şu diye diye milleti uyuttun ....
    Sen bizi yancı yaptın patron uşağı yaptın...komiksin...
    Şurada okuyanlar yazanlar elinizi vicdanınıza koyun da bir iki laf edin, kim iftira attıysa kim haksızlık yaptıysa kim hak yediyse kim art niyetli ise allah iki cihanda kahr-ü perişan eylesin....kim olursa olsun sen ben o farketmez
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

2. bazıları bu haksız kararı 2 ay öncesinden biliyormuş..mevzuatın ve tebliğin sadece şirket çıkarı için olduğunu da biliyormuş..zor ve kardeşleri bunlar..
    Hala millete nasıl sattırırz derdindeler..
    Bu artniyetlilere karşı yapılacak olan tek şey herkesin hissesine sahip çıkması..
     Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Hala aklim ermiyor yahu SPK nasil böyle bir fiyatla borsadan çıkmasına izin vermiş
    Çok can sıkıcı sen gel piyasaların en bozuk olduğu hisse fiyatının 10 yıllık dibe degdidi an önemli işlem açıkla bu firsatciliga SPK onay versin
    Bunlar çete olmuş gasp ediyorlar turk yatırımcısını
    Sesimizi duyurmak malesef
    Bu isleme bu fiyatta onay verip hirsiliga gaspa izin veren kamu personelini Allahtan bulsun ileride gaspa hırsızlığa uğraşın iki yakası bir araya gelmesin
    24.70 ten mal aldım ben ve 30/40 TL den hisse alanlar var uzun yatırımcı dolu forumu okudum anladım
    Şimdi bu hisse sahiplerini SPK onayı ile ya hisseni ver yada hissen değer kaznamayacak işlem görmeyecek bir duruma gelecek gibi tehditle zorbalikla gaspla 20.10 TL ye gaspetmeye çalışıyorlar
    İlahi adalet vardır ben buna inanıyorum
    Bu gaspı yapanlar yaomasiina izin verenler elbet bir gün gaspa haksızlığa ugrayacaklardir

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben 32-36 dan satmamışım ne tebliği ne 23 ü..%98 meselesini de geçtim artık.. 100 tl den aşağı dışardan mal alamaz benden..borsa dışında zorla kimse çıkaramaz..

4.  Alıntı Originally Posted by karaduman Yazıyı Oku
    bazıları bu haksız kararı 2 ay öncesinden biliyormuş..mevzuatın ve tebliğin sadece şirket çıkarı için olduğunu da biliyormuş..zor ve kardeşleri bunlar..
    Hala millete nasıl sattırırz derdindeler..
    Bu artniyetlilere karşı yapılacak olan tek şey herkesin hissesine sahip çıkması..

sen bılıyormussun bak asagıda yazmıssın yuzde yuz onay gelecek demıstın geldı bravoooo sana
     Alıntı Originally Posted by karaduman Yazıyı Oku
    aylar öncesi yazıyoruz, 20.12 yasal haklarıdır %100 onay gelecek diyoruz..bilemedinki diyor..çocuk yahu
    keşke düşse..inşallah düşer..geçici olarak yani..
    Ama zor..zaten 20.12 gündemde iken fiyat 24-25 di..
    yahu garip borsacı, ilk günden beri 20.12 ayrılma fiyatıdır diyeli 1.5 ay oldu..
    Sorun nedir..
    Zaten 20.12 ye onay gelecekti dedik..panik yaptırma günahtır..süreç devam ediyor..
    ne dedik..20.12 yasal haklarıdır, onay gelecektir dedik, geldi..
    şimdi 2. Aşamaya geçiyoruz..
    Nedir bu aşama; %98 ile zorla yada gönüllü pay alım teklifi..yakın zamanda haber gelmeli..

Sayın zor balikadamla beraber onhordukleriniz ve uyarılarıniz hakli çıktı
    Biz SPK fiyatı revize eder diye düşündük SPK onay verdi
    Bilmiyorum sizin ongorunuze uyan varmı varsa kara gecmistir
    Biz uymadik önemli deil her koyun kendi bacağından asılır
    Karaduman olayın farkına vardı oda durumu anladı.
    Gerçekten illa ben biliyorum benim dediğim oldu diye karşıdaki kişiyi iyice sıkıştirmak bence iyi deil
    Evet siz hakli çıktınız
    Karaduman neticede mağdur bir yatırımcı
    Dahada mağdur etmemek mağdur edilmiş birine beddua mesela hiç hoş olmamış bennce silin onu
    Lütfen biraz daha sabırlı olalim

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Benim dediğim 20.12 borsaya kapanış fiyatıdır..bu da yasal haktır şirket için..onun öncesinde de %98 olmalı diye 100 kez yazdım..gasp varsa benim değil Spk ve şirketin suçudur.. 1 tane bile bu şekilde ayrılan yok..yukardan bağlamışlar işi..

7. Mevzuatı oku ne yazıyor orda..30 günlük ortalamada fiyatta baskı varsa 5 kriter devreye girer.. baskı var mı %100 var.. 5 kriter hani . Yok...bunun adı nedir.. ben bildim değil gasptır..sen diyorsunki ben bildim medyumum..

8.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Sayın zor balikadamla beraber onhordukleriniz ve uyarılarıniz hakli çıktı
    Biz SPK fiyatı revize eder diye düşündük SPK onay verdi
    Bilmiyorum sizin ongorunuze uyan varmı varsa kara gecmistir
    Biz uymadik önemli deil her koyun kendi bacağından asılır
    Karaduman olayın farkına vardı oda durumu anladı.
    Gerçekten illa ben biliyorum benim dediğim oldu diye karşıdaki kişiyi iyice sıkıştirmak bence iyi deil
    Evet siz hakli çıktınız
    Karaduman neticede mağdur bir yatırımcı
    Dahada mağdur etmemek mağdur edilmiş birine beddua mesela hiç hoş olmamış bennce silin onu
    Lütfen biraz daha sabırlı olalim

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sayın Garip Borsacı sadece evet yanıldım özür dilerim o kadar vaktini harcadım bu adamların dese konu kapanacak hepsi unutulacak...seni yancı seni patron adamı seni mal toplamaya gelmiş art niyetli seni hırsız tutan ve gösteren kişiye hakkın helal midir?

Sayfa 107/495 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •