Sayfa 163/500 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. DURUM ŞU Kİ DAHA ÇOKKKK BURADAYIZ

2.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    bu SPEK tam bi .................................................. .............................
    ............................................ .................................................. ...............
    BEN TAMAMLIYAYIM SEN YORMA KENDİNİ..................OOOOOO.......ÇÇÇÇÇÇÇÇ.... .GGGGG....UUUUUsatın yoksa gitmeyecek diyor .... kendi namına satanınnnn taaaa......aaaaa.....yyyyymmmmm

3. daha aşağıya çekmezsen senin de taaa aaaa......kkkkk...yyyyymmmmmm

4.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    BİR AY DAHA BEKLE 1,15 E DEĞDİR Bİ BU KADAR DAHA ALMAZSAM ŞEREFSİZİM
    Benim tuzum kuru, o kadar düşerse spek malını bana devreder, zaten çok çulsuz görünüyor
    Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
    Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

5. eğer dibini yakalayıp ben de almazsam sennn koyyyyyyyyelbet dönecek bu kağıt hep düşecek değil yaaa

6.  Alıntı Originally Posted by indis_co Yazıyı Oku
    Benim tuzum kuru, o kadar düşerse spek malını bana devreder, zaten çok çulsuz görünüyor
    adam harbi çulsuz ne yapsa boş ....nere düşürse boş ..... zannediyo ki bıkacak verecekler .... dahada çek aşagıya .....para geldikce alırım.... zpekkk efendi nolursun hemen yukarı yapma .... para gelcek az daha süründür.... nolursun çok değil 15 gün .....çek aşağıya bak bıkacam satacam nolursun

7. arkadaşlar sakin olun, strese gerek yok. Burası borsa... Bugün düşer yarın çıkar. Birkaç ay bekleriz, düşerse ufak ufak alırız. Yükselirse aralarda al sat yaparız. Bu işte kar da var zarar da. Ben 15 yilda neler gördüm. Ne büyük zararlardan karla çıktım...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    arkadaşlar sakin olun, strese gerek yok. Burası borsa... Bugün düşer yarın çıkar. Birkaç ay bekleriz, düşerse ufak ufak alırız. Yükselirse aralarda al sat yaparız. Bu işte kar da var zarar da. Ben 15 yilda neler gördüm. Ne büyük zararlardan karla çıktım...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hep düşecek değilya elbet döner .....ama nerden bakacağız.... zpeeek kasıtlı yapıyor .... elbet döner bi yerden ....ama dibi yakalayacam.... kendime sözverdim....

Sayfa 163/500 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •