şirket kurtaracaz,şirkete ortak olacağız,batık kredi yamayacağız,kamu bankası görev zararı kapatacağız,garanti ödeyeceğiz, para buralara lazım çalışana neden verelim?olmaz öyle şey. bu yapılan zam kabul edilemez. KINIYORUM
şirket kurtaracaz,şirkete ortak olacağız,batık kredi yamayacağız,kamu bankası görev zararı kapatacağız,garanti ödeyeceğiz, para buralara lazım çalışana neden verelim?olmaz öyle şey. bu yapılan zam kabul edilemez. KINIYORUM
Altinlari bugun oglen bozdurduk. Biz borsa cikacak, dolar cikacak voleyi vuracagiz derken ev Hanimlari 2-2.5 yilda neredeyse %150 kazandilar... Hanimin 2017 de 7.500 liraya aldigi bilezik bile 18.250 liraya gitti......Artik hanimlarin yaninda ekonomi, finans, borsa vs gibi sozcukleri kullanmayacagim...Karizma ciziliyor...
Yanliz kuyumcular arasinda alis fiyat farklari dikkate degerdi...Tavsiye uzerine gittigimiz kuyumcu en dusuk tesadufen karsilastigimuz kuyumcu ise en iyi fiyati verdi. Bizde onda bozdurduk..,,
Yaygin gorusun aksine ben altinda orta vadede bir duzeltme olmasini bekliyorum...
Onumuzdeki bir yil boyunca
Dolar/TL de 1-1.5 liralik bir band araliginda bir seyir altin onsa ise 1200-1600-$ band araligin bir hareket olacagini dusunuyorum..,,
Bu sahsi analize guvenerek cok seyrek poz actigim viop ta Aralik vade altin gramda 304 TL ortalama ile short bile actim.....asagi giderse bir ay pozda kalacagim. Sonrasina bakariz. Yukari giderse stoplarim pat pat patlar....... Endisem biir gece ons yada dolar spekulatif bir hareket yapmasidir...o zaman pala pisirmeden bizi yer![]()
Pala yolunacak kaz ariyordu kendimiz ayagina gittik herhalde
Yatirim Tavsiyesi Degildir.
Ben ve benim gibilerin kazancının yarıdan fazlası devlete vergi olarak gidiyor.
Bizim hiçbir söz hakkimiz yok.
Malesef hayatinda hic vergi odememis insanların seçtikleri malesef bu ülkeyi yönetiyor.
Adalet mi simdi bu.
Yer İmleri