Sayfa 292/639 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Ticaret sicil gazetesinde yayınlanmış olan genel kurul çağrısını KAP a niye bildirmiyorlar anlamış değilim.... Beraberinde başka bir haberle beraber bildirmek icin desem diyemiyorum da ne alaka ...

2. Teveccühünüz abdtor kardeşim,inşaallah kazanmaya burada başlarsınız;biz de nasiplenmiş oluruz. ;)

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Ticaret sicil gazetesinde yayınlanmış olan genel kurul çağrısını KAP a niye bildirmiyorlar anlamış değilim.... Beraberinde başka bir haberle beraber bildirmek icin desem diyemiyorum da ne alaka ...
    İki hafta önceden bildirim zorunluluğu var,en geç 11 Mayıs'da bildirmek zorundalar.Şimdi sorsak niye bildirmediniz diye;"üzerinde çalışıyoruz" diyecekler. 😃

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Daha açık konuşalım.İki şirket ortağı,hisse 2,50 civarındayken;4'er milyon adet hisseyi satmak için kurul kaydına aldırdılar.O zamanın fiyatlarında iyi para ediyordu,ortak başına 10'ar milyon TL...Ne var ki icra hadisesinden sonra nasip olmadı ve yakın izleme bataklığına saplandık.

8 milyon adet hisse şekil olsun diye kurul kaydına alınmadı.Bu nedenle bu pazarda devam etmemiz bizden çok kendilerinin aleyhine olacaktır.20 milyon TL,öylece gözden çıkarılacak bir meblağ değil.

Geçmiş yıl zararlarını ortadan kaldıracak güçte bir gündem maddesi silsilesi var.Akıl almışlar,bunu net olarak görebiliyorum.

Yapılacak genel kurula,ilişkili alacak sorununun çözümü için bakmanın yanında;ana pazara geçiş sürecini hızlandırma açısından da bakmamız gerekiyor.

Yıl sonu dipnotları bekledik ama ustaca topu genel kurula attılar ve şimdi topun atılacağı bir mecra kalmadı.Genel kurula önem verin,önemini anlamaya çalışın.

Kervanı gördünüz,haber öncesinde fiyat stabildi.Öncesinde hiç haber alan olmadı mı?İşte bunu sağlayan,işlem bazlı manipulasyon.

Bu illüzyon bitecek ve yakında kalem kırılacak.Akpazın sırası geldi,koltuğunuzdan kalkmamaya gayret edin;en azından iki hafta daha.

Tercih yatırımcının,ısrar yok.Herkesin kendi bileceği iş...

Ertem
    Hocam ilk defa sizi bu kadar olumlu ve iyimser görüyorum. Umarım bu sefer gerçekleşir..sabirlarin tükendiği noktadayız zira..

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hocam ilk defa sizi bu kadar olumlu ve iyimser görüyorum. Umarım bu sefer gerçekleşir..sabirlarin tükendiği noktadayız zira..
    Kolay değil,bir buçuk yıldır hep beraber kan kusuyoruz;düğümün çözüleceği zaman geldi çattı.Keşke bu kadar uzamasaydı,keşke 2016 sonunda nihayete ermiş olsaydı;endeksin de gazıyla bugün bambaşka yerlerde olurduk...

6. Kendime söz verdim genel kurul kararları alınıp kapta yayınlandıktan en az bir ay fiyat burada olsa bile satmayacağım....

Yine söylüyorum genel kurula kadar bence normal şartlarda fiyatın yukarı çekilip geri çekilme ile 50 _ 60 bandına oturması genel kurul kararı sonrası ise ucu açık bir fiyata yol alması gerekiyor. Seddülbahir hocamın analizleri çok yerinde 8 milyon lot satılmak için kurul kaydına alındığına göre hangi sebeple çıkarırlar bilemem ama güzel bir yere çekmeleri lazım ki onların da işine gelsin. Bu fiyatlardan bu pazarda satamazlar bizlerin zorlaması ile maksimum 200 bin lira olan işlem hacmi var...

Bir üst pazara çıkmak için başvuru yapılacak yanında öncesinde şirket için pozitif gelişmeler kapa bildirilecek bundan sonraki bilançolarda kar görebiliriz nasıl bugüne kadar mali durumla ilgili makyajlar yapıldı ucu açık bundan sonra da yapılabilir en nihayetinde bekleyenin yüzünün fazlasıyla güleceği bir döneme yaklaşıyoruz bu hafta içi belki de bu akşam bile kapa haber düşebilir...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Kolay değil,bir buçuk yıldır hep beraber kan kusuyoruz;düğümün çözüleceği zaman geldi çattı.Keşke bu kadar uzamasaydı,keşke 2016 sonunda nihayete ermiş olsaydı;endeksin de gazıyla bugün bambaşka yerlerde olurduk...
    Bir ara akpaz için 3 liradan satmalıyım diye kendimi telkin ediyordum ya nasip diyelim bakalım bundan sonra nelere şahit olacağız.

8. Ümit hocam dediğiniz gibi GK öncesi hisseyi üst banda oturtmalarını bekliyorum.

Haber akışı patronun elindedir.Boş olduğunu bildiği halde,"depoda yangın çıktı" der hisse çakılır.Sonra da herhangi bir emtia zayi olmamıştır der,eski yerine gelir.Dubaili iş adamıyla telefon görüşmesi yapıldı der,tavan olur.Haber yönetimi önemlidir,bir şekilde ayar verecekler ama bu pazardan çıkmamız şart.

Sayfa 292/639 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •