Sayfa 220/466 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Üretimi durdurulan Ocak başındaki bakıma alınan makinalar üretime açılmış olabilirmi...
    Yada mondi hisse alımı yapacak hazırlıklar ona göre olup virmanlama yapılacak olmasıda olabilir....

Kalenobel alınmıştı.. 100 milyon Euroya...sadece üretimle ilgili bazı kağıt parçalarının tireden yapacaklarını söylemişlerdi sanırsam... onunla birleşme olsa halka arz yapıp...hareket nasıl olur sizce arkadaşlar, babaaamm...???

2.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Üretimi durdurulan Ocak başındaki bakıma alınan makinalar üretime açılmış olabilirmi...
    Yada mondi hisse alımı yapacak hazırlıklar ona göre olup virmanlama yapılacak olmasıda olabilir....

Kalenobel alınmıştı.. 100 milyon Euroya...sadece üretimle ilgili bazı kağıt parçalarının tireden yapacaklarını söylemişlerdi sanırsam... onunla birleşme olsa halka arz yapıp...hareket nasıl olur sizce arkadaşlar, babaaamm...???
    Hareket devam ederse ki bence edecek...Borsa olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması ister. Şirkette varsa söyler...Yoksa 01 Eylülde balık sezonu açılıyor. Arkadaşlar öne çekmişte olabilir...[emoji3][emoji3][emoji3]

Neyse hafta sonu en azından keyfini çıkaralım.

Güzel düşünelim öyle olsun...Anlarsın ya...[emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Balıkları Pazar günü avlıyacaklar....Pazartesi’de balinalar mı yakalayacak balıkları acaba 🤣🤣

Ava giden de avlanabilir her şey olabilir....Olmaz olmaz demeyin hayatta her şey olur borsada hele arzular şelaledir....

Aman ha aman ha sen birşey deme babam...
    Ben hiç anlamam ben bilmem...benim kocam asker derler bizde...🤪🤪🙃

4. Bu bilançoda 10 Milyon civarında bir yatırım vardı. 1. Çeyrek bilançoda olmayan acaba ben yanlış mı gördüm.
    Bununla ilgili bir üretim hattının açılması veya modernizasyonu olabilir mi?

Bir bakan olur mu?

İyi geceler...

5. "Bazen biri çıkar tüm karanlığı aydınlatır...sonra sen yıllarca kutlarsın bu zaferi...bayram tadında..."

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun...

“Bazen biri çıkar şişman kadın der katolik nikahı der herşey çok güzel olacak der....sonra tam tersi oluverir....yıllarca ecnebiler bayram ederler...”
    🤣🤣🤪🤪

30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun herkesin...😉

7. Arkadaşlar şu yatırım meselesinde aklıma gelen bambaşka ve çok daha karlı durdo nun yaptığı gibi bir üretime girebilir mi? Olursa ki büyük dönüş başlar.

Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şu yatırım meselesinde aklıma gelen bambaşka ve çok daha karlı durdo nun yaptığı gibi bir üretime girebilir mi? Olursa ki büyük dönüş başlar.
    Patronlar farkılıdır o yüzden birşey demek yanlıştır bence....
    Normal şartlarda hiç birşey yapmasa bile bu fiyatlar çok ucuzdur.... ytd

Sayfa 220/466 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •