Sayfa 42/82 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
Arama sonucu : 651 madde; 329 - 336 arası.

Konu: ZEDUR - Zedur Enerji Elektrik Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Antalya'ya 8 ayda 10 milyon turist gelmiş

https://sptnkne.ws/9BY4

Rusya'nin en buyuk tur operatoru olan ve ayni zamanda otelide satin alan anex grup'un kazanacagi parayi varin siz hesap edin

hakikaten anex icin satis fiyat muazzam makul !

yatırım tavsiyesi degildir
    Aynen, bir de bu beceriksizler bile senede 4.500 milyon EURO faaliyet kar ile çalışırken, Anex bu rakamı ikiye katlar.
    Tabiki bizim Anex ile otelin devirden sonra işimiz bitecek, bu satıştan sonra Anex iyi bir yatırım yaparak MUTLU olacak, Zekai, kasasına girecek dünya kadar nakitle MUTLU olacakken, küçükyatırmcılar 7.90 lara varan maliyetli mallarını 3.62 ile vermeye zorladıkları için MUTSUZ olacaklar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Bİr de Anex ile 01.04 2019 tarinihe kadar kiralama için görüşürken tam bu tarihteki haberle kesin satış görüşmelerine başlamları ile çağrının da normalde 01.04.2019 tarihinden önceki 30 günlük ağırlıklıklı ortalamayı esas almaları gerekmez mi. Yani 1.04.2019 ile 1.04.2019 arasındaki fiyat aralığı olması gerekmez mi, helalleşmek için de o rakam olmalıydı.

Sn. Hayek, toplantıya katılırsanız bunu da bir zanmet Zekai bey'e soruverin, zaten büyük olasılıkla mağduriyetten dolayı katılım yüksek olacak.
    O kadar ilgisiler ki, genel kurula 3,26 fiyatla gitmek umurlarında bile değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, bir de bu beceriksizler bile senede 4.500 milyon EURO faaliyet kar ile çalışırken, Anex bu rakamı ikiye katlar.
    Tabiki bizim Anex ile otelin devirden sonra işimiz bitecek, bu satıştan sonra Anex iyi bir yatırım yaparak MUTLU olacak, Zekai, kasasına girecek dünya kadar nakitle MUTLU olacakken, küçükyatırmcılar 7.90 lara varan maliyetli mallarını 3.62 ile vermeye zorladıkları için MUTSUZ olacaklar.
    Allah izin verirse sali genel.kurulda olacagim.

cok uzun sure oldu 30 dakikalik olagan genel kurul icin zaman ayirmamistim. bir de istanbuldan ankaraya gidecegiz !!!

yani oradaki gozlemlerime gore pozisyonumu epey artirmayi hedeflemekteyim. cunku satis zaten heyecan verici bir gelisme ama hisse basi 6 liraya tekabul eden para ne olacak ????

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Allah izin verirse sali genel.kurulda olacagim.

cok uzun sure oldu 30 dakikalik olagan genel kurul icin zaman ayirmamistim. bir de istanbuldan ankaraya gidecegiz !!!

yani oradaki gozlemlerime gore pozisyonumu epey artirmayi hedeflemekteyim. cunku satis zaten heyecan verici bir gelisme ama hisse basi 6 liraya tekabul eden para ne olacak ????

Evet, fikir edinmek adına çok iyi bir fırsat, ben de istediğim lotları alamadım henüz, biraz netleşirse artırmayı düşünüyorum.
    Müsait olsaydım ben de gelecektim, bir dahakine görüşürüz inşallah. Ama bu seferki genel kurula solukları kesilen yatırmcılardan hatırı sayılır bir katılım olacağını düşünüyorum, toplantı tutanağı ve sizin değerlendirmelerinizi bekieceğiz.

5. Bist'te bu aşağlıktan başka bütün hisseler artıda.
    Yarına bir de genel kurulları var, yatırmcılarının yüzüne nasıl bakarlar.

6. Bakalım bugünkü genel kurulda mağdurlar neler konuşacaklar, toplantı saati yaklaştı.
    3.40 üstü bile yapamadı namısız hisse.

7. Geç artık şu 3,35 direncini, onay için de zaman daraldı, aylardır devletten bir izin almak için bekleniyor, daha uzun sürmez.

8. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/785317
    Toplantı bitmiş, darısı olağanüstüye diyelim.
    Bİr 3.35 geçemedi gitti, endeks 100 bine giderken, pehhh.

Bence bunların parası yok, otel satışından para gelince tahtayı kaldırırlar belki.

Sayfa 42/82 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •