0.94 yap,peşi 1.20,şimdi 1.05...esasında bu hissenin yeri bu değil,normal yeri önceleriyazdığım gibi 2 cıvarı,hadi2 cıvarını geçtik,ne güzel bölünüş sonrası 150 cıvarıydı,orada ne güzel trade yapıyorduk 1.50-70 arası,hepsini geçtik en ironi olanı hissenin 2018 kasım ayında 0.77 fiatına inmesi,oradan bodoslama daldık 90 olurmu diye bekleştik,zar zor oldu ve 1 üstüne attı,halka arzdan beri önceleri yazdığımda elimde vardı,5 maliyetlet hisseyi 15 cıvarından okuttuk,o zaman SİP'teydi 25 görüldü,devamlı serbest marjdaydı %50 sınırı vardı marjın,yani işi bilen günde %50 kazanıyordu,peşi malum 3.70'e demirledi,orasıda fena sayılmazdı al,sat için,pat hisse 2.50 yaptı,şirket toplama kararı aldı 3 üstüne attı,4 bile görüldü,pat yine 2.50,oda yetmedi 2 sınırı,altına düşmez dedik 2.50 yaptı,oradan bölündü 1.50 bölünüş sonrası,yani bu hissenin en kötü ihtimali yeri 1.50,ama gelin görünkü hisse 090-1.10 arası gezeliyor,hisseyi en kötü etkileyen zamanında içindeki hırsızlardı ,yönetim onları kovsa bile ondan beri imajı bozoldu+yönetim zayıflığı hisse sahipsiz duruma geldi,iyi,kötü iş yapan bir şirket,içide boş değil,ama yönetim zaafiyeti yüzünden hisse sürünüyor,elbet bir gün atağa geçecek,oda sadece bir habre bakar,o haber gelene kadar al,sata devam.