-
0.94 yap,peşi 1.20,şimdi 1.05...esasında bu hissenin yeri bu değil,normal yeri önceleriyazdığım gibi 2 cıvarı,hadi2 cıvarını geçtik,ne güzel bölünüş sonrası 150 cıvarıydı,orada ne güzel trade yapıyorduk 1.50-70 arası,hepsini geçtik en ironi olanı hissenin 2018 kasım ayında 0.77 fiatına inmesi,oradan bodoslama daldık 90 olurmu diye bekleştik,zar zor oldu ve 1 üstüne attı,halka arzdan beri önceleri yazdığımda elimde vardı,5 maliyetlet hisseyi 15 cıvarından okuttuk,o zaman SİP'teydi 25 görüldü,devamlı serbest marjdaydı %50 sınırı vardı marjın,yani işi bilen günde %50 kazanıyordu,peşi malum 3.70'e demirledi,orasıda fena sayılmazdı al,sat için,pat hisse 2.50 yaptı,şirket toplama kararı aldı 3 üstüne attı,4 bile görüldü,pat yine 2.50,oda yetmedi 2 sınırı,altına düşmez dedik 2.50 yaptı,oradan bölündü 1.50 bölünüş sonrası,yani bu hissenin en kötü ihtimali yeri 1.50,ama gelin görünkü hisse 090-1.10 arası gezeliyor,hisseyi en kötü etkileyen zamanında içindeki hırsızlardı ,yönetim onları kovsa bile ondan beri imajı bozoldu+yönetim zayıflığı hisse sahipsiz duruma geldi,iyi,kötü iş yapan bir şirket,içide boş değil,ama yönetim zaafiyeti yüzünden hisse sürünüyor,elbet bir gün atağa geçecek,oda sadece bir habre bakar,o haber gelene kadar al,sata devam.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri