Sayfa 118/1000 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 937 - 944 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    OKT 0.023487

OBP 0.23826

gözüküyor bilmiyorum yeni fiyatlarmı acaba

Yeni ise mklar ne olmuş.
    20.32 gibi...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Ben bu ekonomi forumlarinda sunu ogrendim
    Herkes bir agizdan ayni seyi soyluyorsa kesinlikle aksi olur...
    Bugun herkes tcd bitti dedi. Bunun ustune tereddutsuz 30k lik alim girdim...yani bence p.tesi sok edici bir rakam gelecek...
    evet malesef pazartesi TCD de şok edici bir rakam gelecek
    tacirlerde hesabım var akşam seans sonunda TCD fon yöneticisiyle konuştum
    TCD için cuma kapanış fiyatı olarak %1 ile 1.5 arası eksi yazarız dedi
    sebebi ise burada yazılan hisselerin aksine altında ciddi miktarda alınan long pozisyonuymuş
    ons'daki düşüşe terste yakalandık dedi ama merak etmeyin toparlayacağız diyede ekledi
    bende de ciddi oranda TCD var ama malesef fon yöneticisinin söyledikleri bunlar

3.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    o zaman yaşlarımız yakın benimde amcamlar uğraşıyordu 90 yıllarda o migrosların gittiği zamanlar 20 mağazadan yüzlerce mağazaya büyüdü zaman sonra babam 94 95 te hisse almaya başladı bende bulaşmış oldum izmir demir çelik vardı sonra çukurova aldırmıştı bunu al unut 10 20 misli yapar en az 500 bekliyorum demişti bizim komşu olan bi abimiz kendi esnaftı ama büyük yatırımcı eski istanbulluydu kendi tabi biz 36 42 git gel yaparken 2-3 sefer malı topluyolarmış tabi malı kaptırdık ha bu sefer ha o sefer satamadık derken 800 bin olmuştu kısa sürede 6 ay 1 sene bile olmamıştı sonra yaş dolunca kendimize hesap açtık seansa gidiyorduk bi broker vardı aracı kurumda dışarıda güzel güzel kızlarla gezmek varken ne işiniz var burada oğlum salakmısınız demişti aynı sizin başladığınız gibi gdoğudan askerde izine geldik 30 gün onuda seansta geçirdik hayatımız seans olmuştu yani hastalık gibi bişeydi 2000 yılında bu borsa çok çıktı artık gitmez dedik ama hırs yaptık 10 misli yukarı 20 misli aşağı geldi hisseler 2001 de 2002de şeker pilici buldum 6000 tldeki hareketlerine bakınca bu ya 10 misli yapar dedim yada batar o gün açığıda almıştım elimdeki mal kadar dealer bizi terse getirdi ekibin elemanıymış sattık 64 bin oldu buna benzer bi çok olay yakın arkadaşımın bi abisi üst düzey oyuncu bize hisse aldırdı sonra hisse düştü çalış çalış kazanda bizde borsada alalım dedi sonra 5 yaşından beri arkadaştık orada bitirdim üst düzey oyuncu yatırımcı 86 dan beri cağaloğlu ve karaköyden borsacı abilerimiz vardı ne hikayeler ne filmler gördük adamlarda kalın mal varsa yukarıdan tel geliyordu sattırın bunlar alacakmı satacak mı diye sizin hesap ekstreniz gücünüz çapınız huyunuz suyunuz karşı tarafa gider herkes komisyonunu alır ne filmler gördük duyduk bu borsada paranın olduğu her yerde film vardır bende 2005 06 dan beri baya ara vermiştim 2 seneden beri yine bakıyorum bi hisse varsa inciğine cinciğine bilançosuna geleceğine bakarım büyük operasyon da varsa gelecek batacak çıkacak kendini belli eder zaten kan kokusunu üşüşen piranalar gibi hareketleri olur bu fonunda hisse tespitleri güzel yükselen hikayesi operasyonda trendde olan hisselerde ama yancı olarak ama tahta yapıcısı ayak olarak 8 10 trilyona işler kolaydır belkide kendi müşterileri kendi paralarıydı kendi paramızı da geçen yetkili bu fonda değerlendiriyoruz demişti galiba ama çoğalınca zorlaşır çok duyulursa her anlamda dikkat çeker
    Baya bir anı birikiyor o yıllardan Bende sizin kadar yok anı

4. O zaman OBP günlük - %28,5 MK oluyor galiba.Tabi x 3

5.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    evet malesef pazartesi TCD de şok edici bir rakam gelecek
    tacirlerde hesabım var akşam seans sonunda TCD fon yöneticisiyle konuştum
    TCD için cuma kapanış fiyatı olarak %1 ile 1.5 arası eksi yazarız dedi
    sebebi ise burada yazılan hisselerin aksine altında ciddi miktarda alınan long pozisyonuymuş
    ons'daki düşüşe terste yakalandık dedi ama merak etmeyin toparlayacağız diyede ekledi
    bende de ciddi oranda TCD var ama malesef fon yöneticisinin söyledikleri bunlar
    Yani onsta düşüse yakalanmışlarsa bu kumar gibi olmuş.Ons olmuş 1550 kısa sürede daha ne kadar yükseleceğini bekliyorlardı.
    Ons bir tweete bakar ABD -Çin görüşmelere devam ediyoruz dese ons 1450 yada altı olacak.
    Ons'a terste yakalanmak denmez buna.Ya tutarsa denir.

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    bunlar yeni fiyat teşekkürler

okt mk %20,32 (gün başına)
    bu 20.32 acaba brüt mk mı oluyor?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani onsta düşüse yakalanmışlarsa bu kumar gibi olmuş.Ons olmuş 1550 kısa sürede daha ne kadar yükseleceğini bekliyorlardı.
    Ons bir tweete bakar ABD -Çin görüşmelere devam ediyoruz dese ons 1450 yada altı olacak.
    Ons'a terste yakalanmak denmez buna.Ya tutarsa denir.
    Ons daha da düşecek gibi duruyor [emoji22]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    bu 20.32 acaba brüt mk mı oluyor?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet brüt.

Sayfa 118/1000 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız