Şirket aldığı payları günlük işliyormuş kaptaki ortaklık yapısına
98 paya ulaşması için daha 590 bin lot hisse alması gerekiyor
Bu fiyattan imkansız
BIST disina çıkarsa bu şekil o zaman şirketin eli kolu bağlanacak
Surdan düşündüm anel Telekom 1 yıldır kot dışında kaç TL den borsadan atıldı 44 kuruştan atıldı
Anel Telekomda patron yüzde 95 bulmak için kaç TL den gönüllü çağrı yaptı 1.26 TL den
Ne oldu fos çıktı yatiriimci hissesini vermedi 3 katı fazla çağrıya gene başaramadı
İzocam 20 TL ile borsadan çıksın bakalım
Ne olacak eli kolu baglanacak
Borsa dışında isterse 70 TL ye gönüllü çağrı yapsın belkide 98 i bulamaz
Çok büyük yanlışlara girdi bu mallar
Tek çareleri kaldı
Pay alım teklifi bittikten sonra kısa bir sure var biste başvurmaları için o süre içinde piyasadan serbest fiyattan hisse alıp 98 orana ulaşmak
Tabi bunu isterlerse yaparlar
İstemezlerse borsa dışında ortak oluruz
Anel Telekom örneğinde görüldüğü gibi borsa dışında hisseleri zor alırlar
Çünkü çoğu kişide 30/50 /100 lot hisse var kıyıda köşede almışlar unutmuşlar kenarda
4000 yatırımcı 1 milyon lot 1 kisiye ortalama 250 lot düşüyor
Bu adam neden borsa dışında 20 TL ye versin o paraya ihtiyacı olmaz kenarda kalsın der
İzocam holdingin işi zor
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Sn.garip borcaci
Son iki gün takaslarda girmemustir
Şirketin 4000 yatırımcısı varmış dilekolay hadi bakalım spk 4000 yatırımcısı olan bir şirketi al ne yapcaksan yap.asigida yazmış kaç ortak olduğunu
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın garip patron un iş kötü o zaman o 4000 yarısı ölmüş tür.. En mantıklısı %98 ulaşmak patron bırak bu yatırım uzmanlarını dirençi desteği 30 gün ortalamayı.. Ekmek yoksa pasta yemeli
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar artık zaman daraldı patron düşünsün düşünebiliyormusunuz %5 için ne dolaplar çevirdiler ne prestij kaybını göz önüne aldılar çok büyük bir plan var ya şirket satılacak ki alan halka açık olarak almaktan yana değil yada 2020 enerji sertifika zorunluluğu bunlara çok aşırı karlar getirecek HISSEME SAHİP ÇIKIYORUM.
Bu enerji verimliliği yasasının 2020 Ocak ayında zorunlu olacağı tamda bu süreçte izocama yatiriim yapmış bir yatırımcı olarak izoocamin kottan çıkarılma dalavereleri ile 20.12 TL ye adeta zorla hisselerimizi gasp edilme girişimlerinin ahlaksızca bir davranış olduğunu
Ve bu işlemin mağdur bir yatırımcı olarak derhal iptal edilmesi talebi ile cimer bimer ve biste dilekçe yazalım
Şirket borsadan çıkarken onemli bir durum yoktur diyerek SPK ya beyanat verdi.
Ancak bence 2020 deki enerji verimliliği yasası onemli bir durumdur.
Şirketin bu durumu açıklamadigi için bu islemin iptalini isteyen dilekçe yazalım
Ben bu şekilde çok yazdım
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri