Sayfa 185/415 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Benim anlamadigim spek bu kagidi basarak ne kazaniyor ? Komplo teorisi üretmektense gercekleri görmek lazim ...2 lot ile kagit mi yükselir ...(1 lot = 1000 adet hisse....) 300 bin 500 bin tl lik islem hacimleri ile kagit yükselmez....Sözün özü senede talep az......

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

2. Evvelki gün yükseldiği primin tamamını bugün geri verdik.hayirli olsun

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ortak hatirlarsan Sn Keko kendi elindeki kagittan bahsetmisti ve yaklasik 1 ay 1,5 ay önce 5,4 larda olan kagidi bugün 9 larda... hep yaziyorum 3 kurus temettü icin beklemeye degermi takdir sizlerin.... Diger kagitlar anaparayi 2 ye katladi..... Zararda olanlara Allah yardim etsin....Zarar kes de bir mantik ama riskli.....
     Alıntı Originally Posted by hissezede Yazıyı Oku
    Evvelki gün yükseldiği primin tamamını bugün geri verdik.hayirli olsun

Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Ortak hatirlarsan Sn Keko kendi elindeki kagittan bahsetmisti ve yaklasik 1 ay 1,5 ay önce 5,4 larda olan kagidi bugün 9 larda... hep yaziyorum 3 kurus temettü icin beklemeye degermi takdir sizlerin.... Diger kagitlar anaparayi 2 ye katladi..... Zararda olanlara Allah yardim etsin....Zarar kes de bir mantik ama riskli.....

Ortak, kesinlikle temettü için beklemeye değmez. Zaten her temettü verdiğinde hisse acaip düşüyor. Ulan zarar yazsa bundan iyi. Ve inanilmayacak kadar kötü şirketler inanılmaz fiyatlara çok kısa sürede geldi. Dandik hisselerin yükselişini hele de şu lanet hisseden kurtulsam da alsam dediğin hisselerin dehşet fiyatlara geldiğini gördükçe kahroluyor insan. Ama yok işte gitmiyor gitmiyor.

5. Düşüşte 3. Gundeyiz

6. İyi dayandı bugün. Şaşırdım

7. Hafta içi faizler düşerse karpayını faiz oranından yüksek dağıtan şirketler öne çıkar ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by berat37 Yazıyı Oku
    Hafta içi faizler düşerse karpayını faiz oranından yüksek dağıtan şirketler öne çıkar ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum. 12 Eylül de faiz kararı gündemde olacak ve piyasaya yön verecek. Faiz düşerse kar payı yüksek olan şirketlere talep artar ve dolayısıyla fiyat artar. Bu hafta 4 üzerinde kalabilirse ve hacim artışı da olursa yeni hedeflere yürüyebiliriz. Bol kazançlı haftalar dilerim tüm paydaşlara.

Sayfa 185/415 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •