Sayfa 162/495 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Keşke yapılabilecek birşeyler olsa . Hep beraber elbirliği ile yapardık ama herşey şirketin insiyatifine kaldı artık.

Ben %1 de olsa öyle bir ihtimal gördüğüm ve şu saatten sonra alacaklar için risk kalmadığını düşündüğüm icin az bir miktar aldim.

Umarım o %1 ihtimal gerçekleşir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Balıkadam borsa dışına çıksa şirket 98 bulmadan 98 i borsa disinda bulsa şirket bizi ortaklıktan değerleme fiyatı ile mi atiyor .borsa fiyatları o zaman bitiyor sanırım .tebliğde ben öyle yorumladim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pik16 Yazıyı Oku
    Nihayat geldik zurnanın zırt dediği yere bu hafta artık karar haftası ve bu haftanın ikinci yarısı sert hareketler yukarı doğru görülmesi mümkün artık yok 95 yok 98 yok kottan çıkma ortaklıktan çıkma hepsi geçersiz olur ve gitmesi gereken yere ipini koparan hızıyla gideceğini ön görüyorum
    Dostum çağrı bitene kadar bence bir şey bekleme .
    Adamlar 2 kurusun hesabını yapıyorlar .
    20.14 e almıyorlar
    Şu ana kadar 140 bin lot hisse aldilar.şu an borsadan yüksek fiyat hisse alirlarsa eski aldiklarinada farkı vermeleri gerekiyor
    Onun için buna girisceklerini sanmam .Aslında fazla bir para deil ama
    Bir insan ne kadar zenginse o kadar cimri oluyor
    Genede Dediğiniz olabilir neden olmasın
    Yanlız dikkatimi çeken gönüllü pay aliminda pay alımı bittikten sonra 3 ay içinde aldigin fiyattan yüksek bir fiyatla hisse alırsan geçmişte aldıklarına fark oduyorsun
    Zorunlu pay aliminda ise sanki böle bir süre yazmamislar orada 1 yıl içinde farkedilirse gecmiste verenlere farkı verilir diyor ama sanırım zorunlu pay alımı süreci içinde farklı bir fiyat olurda bittikten sonra 1 yıl içinde tesbit edilirse gibi yazmış.
    Yani umarım 1 yıllık bir süreç yoktur yani pay alımı bittikten sonra fiyatı arttirip bir serbest olarak hisse alma hakkı vardır
    Bende tek umut olarak yuzde 1 ihtimal buna veriyorum.ama pay alımı bittikten sonra .

Karaduman satıp gitti galiba yazmıyor artık .

4.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Balıkadam borsa dışına çıksa şirket 98 bulmadan 98 i borsa disinda bulsa şirket bizi ortaklıktan değerleme fiyatı ile mi atiyor .borsa fiyatları o zaman bitiyor sanırım .tebliğde ben öyle yorumladim

Dostum bu konuda net bilgim yok. Böyle bir durumlada karşılaşmadım şimdiye kadar. En doğrusu şirkete sormak olur bence.

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Dostum bu konuda net bilgim yok. Böyle bir durumlada karşılaşmadım şimdiye kadar. En doğrusu şirkete sormak olur bence.

boynr ortakliktan cikarma gundeme gelirse hangi fiyata tekabul eder dostum sana zamet arastirmisin

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    boynr ortakliktan cikarma gundeme gelirse hangi fiyata tekabul eder dostum sana zamet arastirmisin

Senmi sattin osmanlidan

Ortaklıktan çıkarmaya 27.6.2019 tarihinde borsadan 98 pay aşılmış. bu tarihten önceki son 30 gün çıkar .şu anki borsa fiyatindan çok düşük çıkması lazım boynerin ortaklıktan atmasi 5.36 heralde

8.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Senmi sattin osmanlidan

aynen 400 tane.kaldi 1000 tane.

Sayfa 162/495 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •