Bugün baktım ICBC 13,85 olmuş..
Bilgilerinize
Bugün baktım ICBC 13,85 olmuş..
Bilgilerinize
bence icbc icin dusuk bir oran sahibi dunyanın en buyuk bankası olsada turkiyedeki istiraki kucuk....icbc burgan tbank abank anadolu gibi kucuk bankalarda oranlar daha yuksek cunku bunlarda ya bireysel hic yok ya da cok az...kurumsal buyuk firmalarla calısıyorlar genelde...yani bireysel olmayınca para toplamakta zorlanıyorlar....bu arada tbank mt si aradı 100 k ustune 14.70 yeni parayı getir veririm dedi...gecen yıl yogun calısmıstım bana ozel mi degilmi orasını bilemicem.
bu bankaları başkası satın alınca oranların tadı tuzu kalmıyor.qnb de enparada istikrarı sürdürmedi. çok övmüştüm burada.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
aynen öyle..beşiktaş merkezde 3 atmsi sürekli arızalı..enparada para çekme yatırmada işkence oldu.
artık faiz açısından tercih edilmiyor.
ama yinede aşağıdaki özellikler önemini koruyor.
kullanım kolaylığı ,ücretsiz eft,hio olmaması, birden fazla gecelik faizli hesap açılabilmesi.
alternatifi ise cepteteb daha ön planda şuan.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri