Sayfa 172/495 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. Size inşaat sektörünün neden kriz fiyatladığının teknik açıklamsını yapacam akşama..

2. İnşaatçılar iflas edecek demiyorum.. iflas edenler çok diyorum.. izocam bu 1-2 sene düşme olasılığı yok en azından..ben dışarda ortağım artık.dışarda ortaklığa devam edecek olanlar için yazdım..
     Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Karaduman inşaatçılar iflas edecekse izocam neden mantıklı

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    İnşaatçılar iflas edecek demiyorum.. iflas edenler çok diyorum.. izocam bu 1-2 sene düşme olasılığı yok en azından..ben dışarda ortağım artık.dışarda ortaklığa devam edecek olanlar için yazdım..
    1/2 sene düşme olasılığı yok peki artma olasılığı varmı
    100 bin TL yatırdım diyelim .borsa dışına çıktı 2 yıl sonra 100 bin TL kaç TL olacak.

4. İzocam borsadan ayrılırsa seneye garanti temettü verir.. hakkaten birikmiş karlar vardı nasıl değerlendirecekler bakalım..

İzocam borsadan ayrılırsa seneye garanti temettü verir
    Karaduman 1/2 yıl bekledim diyelim.bu sürede sikilanlar hisselerini verdiler adam gitti yüzde 98 i borsa dışında buldu.3 yılın sonunda buldu diyelim.1 TL temettü dagitmadi.
    Değerleme raporu çıkardı 12 TL
    Ne olacak o zaman bana bir akıl ver

6. hakkaniyetli şekilde değerleme raporuyla fiyat belirlenirse borsa dışındaki fiyat şimdikinin en az 3 katı olmalı.yoksa satma.. İsdemir vardı. Yıllarca yatırımcılarından hisse almak için uğraştılar dışarda..başaramadılar..sonra borsaya açtılar..belki borsada toplamayı düşünüyorlar..dışarısı şirket için zor..borsada çalmak çok kolay..heleki yukarda adamın varsa
     Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    1/2 sene düşme olasılığı yok peki artma olasılığı varmı
    100 bin TL yatırdım diyelim .borsa dışına çıktı 2 yıl sonra 100 bin TL kaç TL olacak.

hakkaniyetli şekilde değerleme raporuyla fiyat belirlenirse borsa dışındaki fiyat şimdikinin en az 3 katı olmalı.yoksa satma..
    Arkadaş çok iyi nietlisin ya en fazla cikarcaklari 15 TL.haa başkasına satsalar yada borsaya acsalar 80 TL cikarirlar kansizlar

8. Hayırlı an hayırlı olsun patron ortak olmak istiyor neden ortak olmayalım beni korkutuyor sun Sayın garip

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 172/495 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •