Sayfa 175/495 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. bak ne yazıyor..senin yazıda..

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku

b) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar için bu maddenin ikinci fıkrası çerçevesince hazırlanan değerleme raporunda belirtilen bedel ile*hakim*ortak konumunun kazanıldığının veya hakim ortak konumunda bulunup ek pay alındığının kamuya açıklandığı tarihten önceki bir yıl içinde Kanunun 26*ncı*maddesi çerçevesinde zorunlu pay alım teklifi yapılmış ise bu fiyatın karşılaştırılarak bulunan en yüksek bedel

olarak*kabul edilir.

2.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Ney yok.ara yarın şirketi sor bakalim istersen telefon ver sana şirketle yaptığım kaydı dinleteyim
    Adam 1 yıl sonra borsa dışında 98 bulursak değerleme raporu ile ortakları çıkarma hakkımız var bunu yapariz bu yasal hakkımız diyor bana.ver telefonu isteyen varsa dinelesiin.suat sen dinledinmi ? Doğrumu deilmi ?

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben dinledim.ve dogru konusmus adam.kesinlikle ve kesinlikle ortakliktan cikaririr.yasal tebkig var

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Teb alisi çekti hissenin alişi 20.10 oldu

Teb alisi cekti ben aldim

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. yani zorunlu çağrı fiyatı olan 20.12 ve değerleme raporundan hangisi yüksekse o alınır..diyor garip borsacı..düşük olan alınır demiyorki..
    bir de zorunluluk yok,
    nerde ima ediyor orayı zumlasana bize..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yani zorunlu çağrı fiyatı olan 20.12 ve değerleme raporundan hangisi yüksekse o alınır..
    üstüne zorunluluk da olmaz..
    Aynen o alınır .ancak bu soyguncular değerleme raporunu 20 .12 üstü cikarmazlar bence.
    Hacı abi 3 yıl 98 bulamazlarsa ondan sonra ky nin kucagindalar o zaman 1 hisse 80 TL
    İşte nerden bilecen 3 yıl çok uzun süre
    Bu süre bile hırsız için yazılmış
    Yani seni zorluyorlar illa patrona ver hisseni diye

6. milletin ağzıyla yatırım yapılmaz..o yüzden şirketin ne dediği değil uygulama önemlidir..şirkete kalsa senin donunu bile alır..

7. bakın ne diyorum..benim yakınlarımda vardı..akdeniz bölgesinde yaşayan varsa bilir..
    isdemir hisseleri vardı..demirçelikte çalışanların..borcuna karşılık çalışanlarına pay verdi şirket..
    daha sonra ne kadar uğraşsa da alamadılar dışarda..ve sonunda borsaya açılmakta buldu çareyi..

bu adamlar delimiydi alsaydı dışardayken..alamadılar..
    şimdi borsada ISDEMİR

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yani zorunlu çağrı fiyatı olan 20.12 ve değerleme raporundan hangisi yüksekse o alınır..diyor garip borsacı..düşük olan alınır demiyorki..
    bir de zorunluluk yok,
    nerde ima ediyor orayı zumlasana bize..
    Yav kardeşim konu başlığı ortaklıktan atma daha ne olsun yahu senin paylariini noter huzurunda yakiyolar daha ne yazsin bu tebliğ ortaklıktan atma tebliği
    Allah Allah ne anlmazsin

Sayfa 175/495 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •