yaklaşık 3 ay önce yazım;
her kottan ayrılan için 2 alım fiyatı = satım fiyatı belirlenir..
1. si %95 e sahip olmaının verdiği hakla olur 20.12 gibi ( bu ayrılma fiyatıdır ) bunun usuleten olmasının nedeni de %95 ile olduğu içindir..henüz geçerliliği olmadığı içindir yani..
2.si %98 e sahip olmanın verdiği hakla olur..( bu asıl pay alımı fiyatıdır)
önce 2. sinden alım olur..çünkü şirket %98 e ulaşmadan diğer yatırımcılar hakim ortağa payını satamaz..
kottan ayrılmadan 20 gün önce de 1. sinden alım olur, sonra da defolur gider..
o zamanlar yatırımcı ilişkisine söyletilen lafa bakın;
ortaklıktan çıkarma ile kottan çıkma farklıdır aynı kapsamda değerlendirmeyin, diyor..
bende dedimki, bunlar farklı ama, ortaklıktan çıkarken ve kottan çıkarken satma şartı %98 dir..satma hakkı ortaklıktan çıkarma halinde doğar,
bu nasıl olacak diyorum..
ben bilmem yukarı bilir diyor..
yetkileler dürüst olsa bu uygulamayı şak diye durdururç..çünkü yok böyle bir uygulama..
Karaduman borsa İstanbul'a yazdinizmi izoocam kottan bu şekil çıkınca mağdur oluyoruz diyerek
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Karaduman öyle deme balıkadam ve zor zamanında bizi uyardım uyardı
Onlaarin sözünü dinleseydim şu an 10 bin TL kardaydim
Dinlemedim 7 bin TL zarardayim.
Adamlar uyardı onları dinleyen kar etti
Herşey ortada yalanmi söyleyelim
Şimdi ise alan alsın zarar etmez cok az zarar olur ama kar edermi onun garantisi yok diyorlar
Ne diyelim simdi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. moderatör, madem yazdınız söyleyim size..
mevzuat derki 30 günlük ağırlıklı ortalama hesaplanırken şayet fiyatta baskı vs. varsa 5 kriter devreye girer..10 yılın en dip fiyatı kabul edildi burda..peki mevzuat işledi mi..hayır..
cevap hayır olunca uzulsüzlük olmuyor mu..
mevzuata aykırı işlem yapılırsa adı ne oluyor bunun..
bana bunun mantıklı cevabını verin yazarsam adam değilim..
Yer İmleri