Originally Posted by
MedwiG
Sn karaduman; Sizi ikna etmek mümkün degil , yazdıklarınızın çoğunda hatalı Bilgi verdiğiniz şeklinde sizi uyarım ama devam ettiniz sonrada ceza almanızda sucu bize atmışsınız onlarida okudum . Bir kez daha yazayım başınız ağrıyacak seyler yazıyorsunuz bilmiyorum farkında misiniz bu yüzden uyarı ve ceza alıyorsunuz ve hala devam ediyorsunuz . Şirketi usulsüzlük yapmakla tebliğ dışına çıkmakta aykırı isler yapmakla suçluyorsunuz ve açıklamalarınız yanlış ve ısrar ediyorsunuz , sizinle karşılıklı bir tartışmaya girneyecegim sadece hissedarı olduğum ve bu yaşanan durumu çok iyi bir yere analiz ettirdiğimden dolayı burada yazıyorum . Ayrıca baksanıza arkadaşlar sabahtan beri sizi ikna edememişler sayfalarca yazı var hala ayni yerdesiniz . Sadece %98 ile şirketin ortaklıkta çıkarma hakkının olduğu açık ve nettir . Buna siz dilediğinizi söyleyebilirsiniz ama 2+2 4 kadar net bu durum . Hala şirketin verdiği bilginin yanlış olduğunu söylüyordunuz ve Maalesef kafa bulandıran yazılarınız var , isyanınız şirketin teklif ettiği fiyat vs bunda haklı olabilirsiniz ama şirket , Spk bunların usulsüzlük yaptığını yada usulsüzlüğe onay verdiğini söylemek hem yanlış Bilgi vermek hemde suç teşkil eder . Bu hisse ve bu süreçle ilgili çok detaylı Bilgi aldım çok yerden bu yüzden %98 ile ortaklıktan çıkarma hakkının olduğunu açıkça söyleyebilirim ki buna gerek bile yok tebliğ çok açık yazıyor adamların da amaci bu zaten . Kottan çıkma amacina aykırı sizin düşünceniz .. Diger taraftan %98’e ulaşamadığını var sayarsam da ben asla kot disi ortak olarak kalmak istemem, borsada aktif olan kimsede kot disi ortak olarak kalmak istemez onlarda bunu bilerek bu rakama ulaşıp herkesi ortaklıktan çıkarıp yollarına devam etmek istiyorlar .
Herneyse yukarıda dediğim gibi bunları bu hisse ile ilgim sebebiyle yazıyorum yoksa kimseyle karşılıklı tartışmaya girmem sadece içinizden geleni degil yasal mevzuata göre konusun ve suç teşkil edecek şeylerden uzak durum .
Herkese iyi akşamlar .
Yer İmleri