Sayfa 182/495 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. size grafik atıyorum şimdi..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sn karaduman; Sizi ikna etmek mümkün degil , yazdıklarınızın çoğunda hatalı Bilgi verdiğiniz şeklinde sizi uyarım ama devam ettiniz sonrada ceza almanızda sucu bize atmışsınız onlarida okudum . Bir kez daha yazayım başınız ağrıyacak seyler yazıyorsunuz bilmiyorum farkında misiniz bu yüzden uyarı ve ceza alıyorsunuz ve hala devam ediyorsunuz . Şirketi usulsüzlük yapmakla tebliğ dışına çıkmakta aykırı isler yapmakla suçluyorsunuz ve açıklamalarınız yanlış ve ısrar ediyorsunuz , sizinle karşılıklı bir tartışmaya girneyecegim sadece hissedarı olduğum ve bu yaşanan durumu çok iyi bir yere analiz ettirdiğimden dolayı burada yazıyorum . Ayrıca baksanıza arkadaşlar sabahtan beri sizi ikna edememişler sayfalarca yazı var hala ayni yerdesiniz . Sadece %98 ile şirketin ortaklıkta çıkarma hakkının olduğu açık ve nettir . Buna siz dilediğinizi söyleyebilirsiniz ama 2+2 4 kadar net bu durum . Hala şirketin verdiği bilginin yanlış olduğunu söylüyordunuz ve Maalesef kafa bulandıran yazılarınız var , isyanınız şirketin teklif ettiği fiyat vs bunda haklı olabilirsiniz ama şirket , Spk bunların usulsüzlük yaptığını yada usulsüzlüğe onay verdiğini söylemek hem yanlış Bilgi vermek hemde suç teşkil eder . Bu hisse ve bu süreçle ilgili çok detaylı Bilgi aldım çok yerden bu yüzden %98 ile ortaklıktan çıkarma hakkının olduğunu açıkça söyleyebilirim ki buna gerek bile yok tebliğ çok açık yazıyor adamların da amaci bu zaten . Kottan çıkma amacina aykırı sizin düşünceniz .. Diger taraftan %98’e ulaşamadığını var sayarsam da ben asla kot disi ortak olarak kalmak istemem, borsada aktif olan kimsede kot disi ortak olarak kalmak istemez onlarda bunu bilerek bu rakama ulaşıp herkesi ortaklıktan çıkarıp yollarına devam etmek istiyorlar .

Herneyse yukarıda dediğim gibi bunları bu hisse ile ilgim sebebiyle yazıyorum yoksa kimseyle karşılıklı tartışmaya girmem sadece içinizden geleni degil yasal mevzuata göre konusun ve suç teşkil edecek şeylerden uzak durum .

Herkese iyi akşamlar .
    Karadumana kafam uyuşmaz ama suç sa git beni sikayet et
    Evet SPK benim hakkımı hukumu firsatcilara gasp ettirdi burada ahlaksızca bir durum var .bennim hakkım çalındı Allah onalara yedirmesin
    Şirket normal fırsatçılık yaptı açık ve net
    Spk da benim çoluk çocuğumun hakkini benim alın terimi bir yorumla firsatcilara gasp ettirdi.haksizlik hukusuzluk yaptı
    Ne yani hem beni gaspedecekler hemde susacakmiyiz yani
    Ben bunlari SPK nin kendine yazıyorum cumhurbaşkanına yazıyorum
    Çünkü mağdur olaan benim
    Gitsinler beni mahkemmeye versiinler
    Ben kendi adıma konusuyom beni devlet kurumu mağdur etti benim hakkımı haksiz hukuksuz olarak gülünecek bir yasa bile denmeyecek aklın mantigin etmediği bir firsatcilikla ,haksızcs bir cakalluga firsatciliga karşı mağdur oldum
    Ne yani s 400 kirizi vardı BIST 84 bindi izocam 10 yılın dibindeydi buradan son 30 gün alinirmi.
    Bütün şirketler bunu yapsa ne olur
    Sana açık acik solimm
    Bunu Doğan holding yapsa onay almaz
    Bunu koç holding yapsa onay almaz
    Bunu ihlas yapsa bunu Demirören yapsa onay alır
    Zaten başımıza ne geldiyse korkaklık tan geldi
    17 yıldır hükümeti destekledik ailecek ama aklımız başımıza geldi hep kendilerine
    Burada haksız hukuksuz ve açıkça gariban insanları soyan bir sistem oldu
    Bunu yapan lar deilde bunu haykiranlar suçlu öylemi
    Yani çalan suçlu deil hırsız suçlu deil gasp edilen suclu
    Boşverin arkadaş

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. tebliğ der ki..haber gelmeden önceki 30 günlük ortalamada baskı, aşırı satım vs.gibi tespitler olursa otamatik olarak 5 kriterin en yükseği olarak fiyat değişir der..

hani..
    nerde uygulama..
    adamlar 10 yılın en dip fiyatının ardından çıkıyorum dedi..
    usul bu mu..

4. Sn. Karaduman nacizane kanaitim şu sirket veya spk kesinlikle usulsüzlük yapmamıslar. Kılıfina herseyi uydurmuslar ama ortada kılıf yok diyemeyiz. Usulsüzlük veya suç var demek kılıf yok demektir. Her yönüyle usulune uygun mağdur edilen , yatırım yaptığına pişman edilen, kurumlara ve idareye kızgın, güveni tamir edilmesi güç olan bir ky var. En azından ben böyleyim. Ama Filmin sonunu bekleyeceğim. Ytd

SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. daha ne yapacaklar yahu..evini basıp malını mı gasp edecekler..bunun daha kolayı var işte..

6. ben yazacağım herşeyi, aklımın erdiğince yazdım..ekleyecek söyleyecek sözüm kalmamıştır..
    yazsam da tekrarı olur..
    Allah oyun kuranların en hayırlsıdır, içinde artniyet olanın 1000 misli başına gelsin..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    daha ne yapacaklar yahu..evini basıp malını mı gasp edecekler..bunun daha kolayı var işte..
    Vallaahi yahu bak SPK bunu gormuyormu yani bize spk kumarmi oynattiriyor
    Daha önce yazdım basvurdugu tarihten 2 ay önce basvursa 25 TL çıkıyor son 1 aylık 10 ay önce basvursa 31 TL çıkıyor son 30 günlük
    Kardeşim tamam mal alır mal satar onu yapar bunu yapar son 30 gunluk neyse onay ver
    Burada bu şirket borsadan çıkacak öyle kafasiina göre basvirdugu yerde sen kalk onay ver
    Adam bakıyor kistiriyor en ucuz yerden. Hoppp başvur
    Tamam kanun bu bir şey demiyoz
    Ama kanun ne diyor normal olanlar için demiş SPK başkani
    Bu normal deilki

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. bu grafiği gönderecem cimere bu sefer..
    usulsüzlük var mı yok mu iyice baksınlar..
    ilgili tebliği de iliştirecem..grafiğin tam üzerine iliştirecem..yapabilirsem
    haber zamanı baskı varsa diye devam eden tebliğdeki maddeyi..iyice baksınlar bakalım,
    ne diyecekler..

Sayfa 182/495 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •