Sayfa 231/1000 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. 1 gün kayıp nasıl oluyor anlamadım, 2 gün sonrası fiyatı baz alması lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bana itibar puani veren fanlarim
    Cok tesekkur ederim
    Mobilmavi ile giris yaptigim icin goremiyorum
    Ara ara girip bakip teyidini vermeye calisiyorum
    Tskler
    itibar puanı nedir ki bizde verelim

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    1 gün kayıp nasıl oluyor anlamadım, 2 gün sonrası fiyatı baz alması lazım.
    Ben de ilk başlarda T+gündeki fiyattan satılıyor diye tahmin ediyordum ama T+3 bir fon alınca öğrenmiş oldum Valörlü fonlar T+1 fiyatından satılıyor ama para belirtilen valörde (T+2 vs.) hesabınıza yatırılıyor. Arada geçen zamanda faiz kaybı oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Ben de ilk başlarda T+gündeki fiyattan satılıyor diye tahmin ediyordum ama T+3 bir fon alınca öğrenmiş oldum Valörlü fonlar T+1 fiyatından satılıyor ama para belirtilen valörde (T+2 vs.) hesabınıza yatırılıyor. Arada geçen zamanda faiz kaybı oluyor.
    T+2 olan bir fonda t+1 deki fiyat üzerinden gerçekleşme olayı saçma geldi bana daha önceden denemedim ama gpg alınca denerim benim dediğim şekilde olması lazım.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    T+2 olan bir fonda t+1 deki fiyat üzerinden gerçekleşme olayı saçma geldi bana daha önceden denemedim ama gpg alınca denerim benim dediğim şekilde olması lazım.
    Ziraatin linkteki Müşteriden Fon Geri Alış Talimatları tablosu bana baya yardımcı olmuştu: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...satim-esaslari

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    GPG üzerinden örnek verirsek dün 13'e kadar vereceğiniz satış emiri bugün TEFAS'ta gördüğünüz fiyattan satılacak yarın 14 den sonra hesabınızda olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GPG üzerinden örnek verirsek dün 13'e kadar vereceğiniz satış emiri bugün TEFAS'ta gördüğünüz fiyattan satılacak yarın 14 den sonra hesabınızda olacak.
    Ziraat linki öyle demiyor ama T+2 fiyatından gerçekleşir diyor.

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    itibar puanı nedir ki bizde verelim
    Ustad yorumun sol alt kosesinde iki amblem olur biri sikayet etme digeri itibar verme
    Yani yorumu begendiginizi gosterir...syg

Sayfa 231/1000 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •