dr a filmi gosterdim arkadasa
dr a filmi gosterdim arkadasa
Abi şimdi bizim evde komşudan geldi tüm binayı sardı, kakalak var. Hamam böceğigiller familyasının bi türü. Kaloriferli evleri pek severler.
Bu arkadaşları öldürmek çok zordur. İnanılmaz hızlı koşarlar, gerekirse uçarlar. Karanlıkta mutfağa girersen ve birden ışığı açarsan gözleri ışığa alışana kadar 7 saniyen var, öldürdün öldürdün yoksa geçmiş olsun.
Kafalarını koparsan 3 gün, su altında 7 gün yaşabiliyolarmış. Radyasyona da dayanıklılarmış.
Şimdi hikmetinden sual olmaz ama Kadir Mevlam bu arkadaşları niye böyle donanımlı yaratmış acaba yav?
valla bilmiyom abi o hayvan saglam yetistirmis kendini helal olsun diyelim ... fareden iyidir gene ya. ehveni ser. kotunun iyisini dusunecen ne bileyim. hamambocegi artik bitiyo gibi ama profi ilaclama sirketleri var isi kokten hallediyolar
radyasyona dayanikli olmasi muhim tabi
fazla ilaclamiyak o zaman
yani seyden oturu
ucuncu dunya savasi muteakip yencek biseylerde kalsin aa yoksa ne yiyeceguk ki
valla oralet amir senin kafa calisiyo . naap et . her daim cozum uret aga. ne diyim. sirf cugara birakma yetiyo mu onu da bilmiyom ku ben.
Abi ciğer temizdir tamam ama kalp damar sistemi nolcak? Damarları tıkıyor, aorttan toplara, atardan kılcala, gözdeki en incesinden pipiye kan basan ana kondansatöre kadar hep bi tıkama ve dolaşım bozukluğu endüstri meslek lisesi durumları. Porçöz de dökemezsinki açılsın lavabo gideri gibi. Heyhat, garip bi şey yav.
valla dr haydar dumen e gore ileri yaslarda dikeltebilen cok azmis elbet bi gun veda edecez o sevdaya. takma kafana o vakte dek neslin yurudu yurudu sonra sikinti.
mesela asil nadir 3 ay evvel 79 yasinda 5. kez baba oldu
niye?
Yer İmleri