Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bak geldi selim...
Tipik bir bıktırıcı.
Küfrediyorsun ana avrat bu yaşta...Utanç verici bir suruma düşüyorsun..Ama o dert etmiyor...
Sataşıp duruyor..
Açtığımız başlıklarla dalgasını geçiyor.
Küfür etmediği için bunca şikayetime karşın modlar yöneticilerden yazı yazın uyarın bana sataşmasın dediğim halde dilediğini yapıyor.
Selim...Sevgili kardeşim.
Seni epeydir tanırım.
Bu adam silüetindeki tipi yenilerde tanıdım.
Bunlar toplumda bir boka yaramayan dalgacı tiplerdir.
Küfrediyorsun en ufak arlanmıyor.
Ve şunu söyleyeyim : Kötü daima iyiyi kovar bu tip forumlarda.
Bunu önleyecek olacak sizlersiniz...
Ama pek de umurunuzda değil.
Medwigten ricam olmuştu.
Bak gene olmuyor.
Cezayı gene ben alacağım.
Adam sürekli beni takip edip güzel güzel laflar söylüyor.
Küfretmiyor ki ceza alsın değil mi?
Bu işte bir yanlışlık olmalı.
Ben küfretmeyeceğim artık.
Gideceğim. Bırakacağım hisseneti.
Bu adamın zaten amacı da bu idi...
O kazandı...
Allahaısmarladık.
Ben cefaks gibi dönmeyeceğim...
Her şey için teşekkürler.
Hisse.neti değil bu başlığı bırak bence
Bu dolardan bir mok olacak yok
Bekledikçe sinir sistemi bozuluyor insanın
Elimde zararda olduğum senetlerin başlığına uğramıyorum
Elim kayar o hırsla üyeyi bile silebilirim
Yazılarından rahatsız isen engelle gitsin
Ben engelleyemem yönetici olarak her yazıyı okumak zorundayım
Üyelerin öyle bir zorunluluğu yok ki
Biraz geri çekil uzaktan bak yazılanlara, mod'lara da aynı tavsiyeyi veririm hep
O zaman hak vereceksin
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Kaç yaşında adamsın utanmıyorsun ana avrat küfretmeye bir de marifetmiş gibi paylaşıyorsun...
Bir ayağın çukurda insanlara/gençlere örnek olacağına bir de marifetmiş gibi adamın anasına avradına küfrettim diyorsun...
Kız babası adamsın birde utanmaz adam...
Sende sütden çıkmış ak kaşık değilsin Bora Efendi...
Bu başlığı 3-5 gün takip edenler bile çok şahit olmuşlardır senin insanları birbirine düşürdüğüne,insanların birbirlerine girmesinden zevk aldığına...
Bilge İnsan Büyük Üstad Sn Güneysu
İşinize karışmak ne haddimize ama size çocukluğumuzun Perihan Abla dizisini hatırlatmak isterim...
Bora Efendinin gitmesi de Perihan Abla- Şevket in evlenmesine dönmüştür...
Bu kaçıncı;Bak giderim haa deyişi?
Hıç tınlamayın bir yere gidemez....
Zaten anaya avrada küfür eden bunu alışkanlık haline getiren hatta pişkin pişkin bunu dile getirenden kimseye bir fayda gelmez...
Bırakın defolup gitsin....
Gene de siz bilirsiniz....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri