Originally Posted by Pscyokinesis Batık Avrupa’nın para birimi Euro almak mı .[emoji85][emoji85][emoji85] hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Yastık altında saklamalık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by Egeli Yastık altında saklamalık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bende bu ay 0.6 verdi [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Bende bu ay 0.6 verdi [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir İş bankası daha düşük veriyor orayı tercih edin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Egeli İş bankası daha düşük veriyor orayı tercih edin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kaç var en yüksek ki Euro 1 bile yok ki Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Kaç var en yüksek ki Euro 1 bile yok ki Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ben var anlamında söylemedim zaten, ben baktım az önce % 0,1 veriyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Egeli İş bankası daha düşük veriyor orayı tercih edin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Onun gibi öpen banka olmadığı için ben hissesini trade etmeyi tercih ediyorum 🤣🤣🤣 Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Forum Rules
Yer İmleri