YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Bugün ne olacak bakalım 1 TL yi geçecekmi
İyi haftalar dostlarım, herkese bol kazanç.Asunim tecrübesinden çıkardığım sonuç şudur ki, tahta sahipleri hissede başkalarını istemiyor. Bizi değil tabiki yüksek montanlı işlem yapan ve grafiği bozan spekülatörleri. O bakımdan bizim için endişe edecek bir durum yok gibi duruyor.
Her zaman kendimize bir hedef fiyat koymamız gerektiğini söylüyorum, o nedenle tüm yatırımlarımızda kâr cebe yakışır mantığıyla yaklaşmakta fayda var. Piyasamız dinamik bir piyasa ve hiç bir şekilde fırsatlar bitmez.
Yukarıda bahsettiğim Vakıf'tan satılan malların yarısı da Emeklilik Fonlarına geçmiş. Ak Yatırım'dan alınanlar ise Citi'ye virmanlanmış. Dümen içinde dümen.
Yatırım fonları her ay düzenli olarak portföy dağılım raporu açıklamakta ancak Emeklilik fonları için bu tür bir yükümlülük getirilmemiş. Piyasa bu açıdan şeffaf değil, kim almış göremiyoruz. Yatırım fonları içerisinde hisse senedi olanları da dönem dönem kontrol ediyorum. Portföyünde HLGYO olana rastlamadım. Yatırım Ortaklıkları hesabında gözüken 26 milyon lot kimde onu da bulamadım.
26milyon kendi hissesi satılamaz genel kurul kararı olmadıkça.
https://eksiup.com/p/6v124433ketz
Yer İmleri