Sayfa 180/1001 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Önkibar, Akape Apo'yu hastalandı bahanesiyle ev hapsine alacak ve PKK/hdp ile yeniden Açılım denemesi yapacak diyor...
    https://www.youtube.com/channel/UCMK...XFaY8Xq-VG41EQ

Koşullar çok uygun, Dersimli Kemal'e kadar Akapenin KürdistanAçılımı'na çok sert karşı çıkan Cehepe artık PKK/hdp'lilerin işgalinde olduğu için buna tam destek vereceği kesindir..

Ankara’da hissedilen bir deprem meydana geldi .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Afad : Saat 09.00’da Çankırı Çerkes merkezli 4.7 siddetinde bir deprem meydana geldi

Kandilli rasathanesi : Çankırı Çerkes merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Afad : Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 09.00'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Gelişmeleri takip ediyoruz.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Afad : Saat 09.00’da Çankırı Çerkes merkezli 4.7 siddetinde bir deprem meydana geldi

Kandilli rasathanesi : Çankırı Çerkes merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
    Afad : Saat 09:00’daki depremin ardından saat 09:03’de Çankırı Çerkes merkezli 4.8 büyüklüğünde 2. bir deprem meydana geldi

Avrupa Sismoloji enstitüsü : Saat 09:00’da yaşanan depremin ilk ölçüm seheri 5 , 09:03 ‘deki depremin ilk ölçüm değeri 4.8 .

Kızılay : Çankırı'da meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4,7 ile 4,8 büyüklüğündeki iki ayrı deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir

8. alıntı

'' Ağırlanan kişiyi, önceden ayarlanmış kırık sandalyeye oturtmak eski bir Sicilya geleneğiymis.Hele değiştirilen 2.sandalyenin de kırık olduğunu söyleyerek 3.sandalye vermek gözdağının en uç örneğiymis.
    'Canın dahil elinde avcunda ne varsa alırım' ''

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 180/1001 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •