Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7473 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Milli drone şirketinin gözü insan taşımacılığında
    Sivil havacılık için ürettikleri yerli ve milli drone ile "Dünyanın En İnovatif 20 Drone" listesine girmeyi başaran Ape Drone Teknolojileri firması, TEKNOFEST'te savunma alanında görüntüleme amaçlı kullanılacak ürününü tanıtacak
    Ape Drone Teknolojileri firmasının kurucu ortağı Kaan Cevher, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sivil havacılık için Ape X'in tamamen yerli imkanlarla üretildiğini söyledi.

Cevher, geçen yıl Yenilikçi Drone Start-Up Yarışması'nda, "Dünyanın En İnovatif 20 Drone"u listesine giren Ape X'i dünya pazarına taşımak istediklerinin altını çizerek, cihazı uzun vadede önce ürün, sonra da insan taşımacılığı için uygun hale getirilebilecek şekilde geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiyenin-...iginda/1584008

2. Önce Milli tuvalet kağıdı üretsek, veya Milli patates?

Hiç değilse biriyle kıçımızı sileriz! Diğeriyle de açlarımızı doyururuz!

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Milli drone şirketinin gözü insan taşımacılığında

https://www.aa.com.tr/tr/turkiyenin-...iginda/1584008

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Önce Milli tuvalet kağıdı üretsek, veya Milli patates?

Hiç değilse biriyle kıçımızı sileriz! Diğeriyle de açlarımızı doyururuz!

Sn.sadecegrafik patates de üretilsin kağıt da üretilsin. İtiraz eden yok...
    Bu sene patates üretiminde fazlalık varmış.....

4. Zaten sıkıntı bu; bir yıl fazla üretiliyor, bir yıl az üretiliyor.

Eskiden DPT plan yapardı.

Şimdi ekonomi %50 kayıtdışı olduğu için elde veri yok. Dötten sallama analiz var.

2019 da Patates üretim fazlası olacaksa, o zaman köy köy bana 2018 de kaç ton patates üretildiğinin raporunu gönderin?

Türkiye’de veri yok kardeşim. Ankete dayalı veriyle analiz analiz yapılıyor dötten salama. Yapılan tahminlerin hiçbiri tutmaz, çünkü elde envanter yok, veri yok.

Hollanda devletine git sor, sana köy köy ev ev hane hane, kaç kilo patates üretildiğinin son 50 senelik raporunu ay ay verirler!

O yüzden konuştuğunuz şeyin benim gözümde hiçbir kıymeti Harbiyesi yok. Çünkü iyi olsa bile kalıcı değil! Geçici! Veriye dayanmıyor! Tahmini.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Sn.sadecegrafik patates de üretilsin kağıt da üretilsin. İtiraz eden yok...
    Bu sene patates üretiminde fazlalık varmış.....

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Zaten sıkıntı bu; bir yıl fazla üretiliyor, bir yıl az üretiliyor.

Eskiden DPT plan yapardı.

Şimdi ekonomi %50 kayıtdışı olduğu için elde veri yok. Dötten sallama analiz var.

2019 da Patates üretim fazlası olacaksa, o zaman köy köy bana 2018 de kaç ton patates üretildiğinin raporunu gönderin?

Türkiye’de veri yok kardeşim. Ankete dayalı veriyle analiz analiz yapılıyor dötten salama. Yapılan tahminlerin hiçbiri tutmaz, çünkü elde envanter yok, veri yok.

Hollanda devletine git sor, sana köy köy ev ev hane hane, kaç kilo patates üretildiğinin son 50 senelik raporunu ay ay verirler!

O yüzden konuştuğunuz şeyin benim gözümde hiçbir kıymeti Harbiyesi yok. Çünkü iyi olsa bile kalıcı değil! Geçici! Veriye dayanmıyor! Tahmini.
    Adama böyle tokat gibi cevaplar verirseniz size de küser, bir daha cevap yazmaz.

işine gelmeyen kişilere cevap yazmıyor. kör ve sağır numarası yapıyor.

bana da küsmüş galiba.

hav ar yu sar diyorum, fayn kenks yu demiyor.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. Benim tarafım yok. İyiye iyi kötüye kötü demek her samimi müslümanın boynunun borcudur.

Eski Kenan kafalı Darbeci Kemalist mason askerleri de sevmem, FETÖ yü de sevmem, hırsız rantiyeci AQP lileri de sevmem, CHPHDPPKK lıları da sevmem...

Sevdiğim bir tek şey vardır. Mutlak doğrudur. Mutlak doğru matematikle olur. Matematik de sağlıklı veri tabanı üzerine inşa edilir.

Veriler sağlıklı değilse hiç bir model kuramazsınız.

Biz salak gibi taraf savunuyoruz, futbol takımı savunur gibi. Elimizde veri olsa oturur model tartışırız. Sağlıklı veri yok.

Biz oturmuş slogan tartışıyoruz; yok Kemalizm, yok Şeriatçı, yok sağcı, yok solcu, yok Alevi, yok Kürt, yok bilmemne...

Sağlıklı verinin olmadığı yerde hiçbir matematik model çalışmaz. Analizler ve tahminler tutarlı olmaz.

Sağlıklı verinin olmadığı yerde rantiyeci türer, FETÖ türer, PKK türer, rüşvetçi türer, kayırmacı türer, darbeci askeriye türer, mafya türer.

Sloganları bırakalım. Kayıtlı ekonomiyi savunalım, ve sağlıklı veri üretip herseyin kayıtlı olmasını sağlayalım.

Sonra sloganları tartışırız. Önce sağlıklı veri kayıtları lazım.

İslam dini kayıt dinidir. Kayıtlı olmayan bir yapı anıt-islam dır.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Adama böyle tokat gibi cevaplar verirseniz size de küser, bir daha cevap yazmaz.

işine gelmeyen kişilere cevap yazmıyor. kör ve sağır numarası yapıyor.

bana da küsmüş galiba.

hav ar yu sar diyorum, fayn kenks yu demiyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •