Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bence hiç bulaşmayin dolara iyi faiz veren bir bankaya atın dolar 2020 de yine patlayacak.. ben doların bur kısmını fiziki bir kısmınida bankada tutuyorum al sat için üç kuruş faiz için değmez bana göre. .
Dudu onumuzdeki aylarda borsayi yukari bekliyormusun?
Grafiklere baktinmi?bist100 u...
Sayın Batman bende vakıfbank dan 6 yıl önce kredi kartı talep ettiğim de kredi kartı vermediler. Sebep diye sorunca 100 madde var birine takilmissiniz dediler. Yanımda bir arkadaşım vardı hiç unutmam beraber başvuruda bulunmuştuk ona çıkmıştı. Arkadaşım dedi ki ben bu adamı tanırım borcu harcı yok. Ben de bu cikarttiginiz kartı size iade.ediyorum. Sonra ikimiz başka bir bankaya gittik .1 hafta sonra kredi kartlarimizi adrese teslim ettiler. Vakıfbank kimbilir ne sacmaliyor. Hayat kısa bankalara ise oldukça çok alternatifi varken en az zararlisini bulup terkediniz makul bir yanıt alamazsınız.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler sn newstr sanırım bu şekilde sonuç alırım maksat kredi kartı ndan çıktı bir sıkıntı varsa onu çözelim diyorum bır sürü bankadan hesap açınca böyle aksaklıklar olabiliyor borcun hangi bankaya olduğu gozukmuyor zaten bankaya borcumuz olcakta haberimiz olmayacak çok komikler [emoji38][emoji38][emoji28] Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bu şekilde turuncu eski köy eski adette bana benzerini yaptı anlaşılır gibi değil daha öncede değindiğim gibi aynı hantal anlayış var dovlet bankalar ında Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorunun kaynağı için şuraya girilir
Risk merkezi raporu alınır
Bakılır ne var ne yokmuş
Ayda 1 kez hakkınız var dikkatli kullanın
https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-b...poru-basvurusu
Riskinizi burası değerlendirir tüm bankalara bildirir.
Her banka kendi kriterine göre bu raporu değerlendirir
Birinin riskli bulduğunu diğeri bulmayabilir.O yüzden her banka aynı uygulamayı yapmaz size.
Yer İmleri