Benim tarafım yok. İyiye iyi kötüye kötü demek her samimi müslümanın boynunun borcudur.

Eski Kenan kafalı Darbeci Kemalist mason askerleri de sevmem, FETÖ yü de sevmem, hırsız rantiyeci AQP lileri de sevmem, CHPHDPPKK lıları da sevmem...

Sevdiğim bir tek şey vardır. Mutlak doğrudur. Mutlak doğru matematikle olur. Matematik de sağlıklı veri tabanı üzerine inşa edilir.

Veriler sağlıklı değilse hiç bir model kuramazsınız.

Biz salak gibi taraf savunuyoruz, futbol takımı savunur gibi. Elimizde veri olsa oturur model tartışırız. Sağlıklı veri yok.

Biz oturmuş slogan tartışıyoruz; yok Kemalizm, yok Şeriatçı, yok sağcı, yok solcu, yok Alevi, yok Kürt, yok bilmemne...

Sağlıklı verinin olmadığı yerde hiçbir matematik model çalışmaz. Analizler ve tahminler tutarlı olmaz.

Sağlıklı verinin olmadığı yerde rantiyeci türer, FETÖ türer, PKK türer, rüşvetçi türer, kayırmacı türer, darbeci askeriye türer, mafya türer.

Sloganları bırakalım. Kayıtlı ekonomiyi savunalım, ve sağlıklı veri üretip herseyin kayıtlı olmasını sağlayalım.

Sonra sloganları tartışırız. Önce sağlıklı veri kayıtları lazım.

İslam dini kayıt dinidir. Kayıtlı olmayan bir yapı anıt-islam dır.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
Adama böyle tokat gibi cevaplar verirseniz size de küser, bir daha cevap yazmaz.

işine gelmeyen kişilere cevap yazmıyor. kör ve sağır numarası yapıyor.

bana da küsmüş galiba.

hav ar yu sar diyorum, fayn kenks yu demiyor.