Sadece takipteyim bedelliden sonrası çok önemli elimde hisse yok ancak yakın takibimde.
Hiç bir şekilde al, sat veya tut tavsiyesi değildir. Tüm yatırımcılar yatırım kararlarını kendileri verirler. Al tuşuna basmadan önce kendi riskinizi ölçüp biçip tartın.
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Bugün firmayı aradım bedelli tarihi belli değil. Firma mali müşaviri ömer beyle görüştüm kibar bir beyefendi, telefonu açan bayana Yatırım ilişkileri bölümü ile görüşmek istiyorum deyince afalladı biraz daha sonra ömer beye bağladı. Kurumsallık hiç yok gibi. Daha önce arayan oldumu hiç forumdan ?
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Aklımdaki bazı sorular
1- Fabrika binası kime ait ?
2-MEGA FOAM AŞ isimli 2018 yılında Hüsnü Ender Erel ve Nurhan Yeni tarafından kurulan firmanın - ki bu firma aynı zamanda MEGAPOL ün sattığı makinayı 1.700.000 TL YE almıştır - MEGAPOL ile ilgisi varmıdır ?
3- 1.700.000 TL ye satılan makinanın ekspertizi yapılmışmıdır?
Yer İmleri