trump: Powell ve fed yine başarışız oldu
*trump: Ne cesaretleri, ne mantıkları ne de vizyonları var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*powell: Amerikan halkına hizmet etmeye kendimizi adadık ve kongre'nin bize verdiği yetki ile yapıyoruz
*powell: Temel görünüm olumlu olarak devam ediyor
powell: Fed faizleri devam eden risklere karşı sigorta olarak düşürdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*powell: Yurtdışındaki yavaş büyüme ve ticari gerilimlerden kayaklı olarak yatırımlar zayıf
*powell: Hanehalkı harcamaları ile güçlü şekilde devam ediyor
*powell: Ekonominin ılımlı bir oranda büyümesini bekliyoruz
*powell: Istihdam piyasası güçlü olmayı sürdürüyor
*powell: Iş bulmakta zorlananlar son dönemde fırsatlar buluyorlar
*powell: Enflasyon yüzde 2 hedefinin altında seyretmeye devam ediyor, ancak enflasyonun yüzde 2'ye yükselmesini beklemeye devam ediyoruz
*powell: Enflasyonun yüzde 2 hedefine gitmesi en olası sonuç, ancak biraz zaman alabilir
*powell: Zayıf global büyüme, ticaret politikası belirsizliğin risk yaratıyor
*powell: Komite önümüzdeki dönemde faiz patikasında sadece ılımlı değişiklikler bekliyor
*powell: Fonlama baskılarının para politikası duruşu için etkisi yok
*powell: Geçici gecelik tedbirler etkili oluyor
*powell: Faizlerin hedef aralıkta kalmasını sağlamak için gerekli olduğu sürece gecelik operasyonlar sürecek
powell: Pozitif ekonomik görünüm için riskler var, eğer bir aşağı dönüş olur ise daha fazla faiz indirimine ihtiyaç olur
*powell: Fed gelecek verilere oldukça bağlı şekilde hareket edecek, kararimizi verilere göre vermeye devam edeceğiz
*powell: Her toplantıda ekonomik verileari dikkatli şekilde değerlendiriyoruz
Yer İmleri