Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    BIST e gelirsek.
    Eğer bankalardaki sorun göründüğü kadarsa, 100 binin altına KALICI olarak inmez diye düşünüyorum. Kesin emin değilim çünki kuluçkada bekleyen ilave sorunda var.

    tayyip, "abd, istediğimize suriye'de tam uymazsa, 2 hafta sonra kendi bildiğimizi yaparız" gibi bişeyler söyledi. Belirsizlik var, 2 hafta sonra ne yapacak.? Büyük ihtimalle Putin den destek aldı YİNE havaya girdi. abd buna bişeyler vereceğini söylerse, yine Putin e madik atacak. kaç oldu.

    Hali ile büyük oyuncu olsan, bu herifin 2 hafta sonra ne yapacağını görmeden hareket etmek istemezsin.

    Şu an BIST belirsiz, düşmemek için sebebi var, fiyatlar uygun artı dünyada boşta o kadar çok para varki, üstüne MB ler para dağıtıyorlar, FED de önümüzdeki sene başlayabilir. vb.
    Yükselmemek içinde sebep var, gerçek TEK SEBEP tayyip, görünürdeki şu anki sebep ise 2 hafta lafı.

    Suriye olayı olmasa, bankaların batık kredileri sebebi ile fazla aşağıda kalmazdık. Yükselirdik diye düşünüyorum. Asıl endekse yük oluşturan, tayyip.

    Tabi ülke talanına hiç girmiyorum. Sanırım 2010 dan beridir diyorum bunlar iyi günleriniz, kötü günleri görmedik diye.

    Bu talanın acısı 10 yıl içinde ülkeye öyle bir vuracakki.! O zaman çoğunuz anlayacak ne söylediğimi.?
    Şu an kurbağa ısıtma ve gevretme aşamasındayız. 10 yıl içinde o kurbağa haşlanma sıcaklığına gelecek ve tencerede yenek olacak. Şu an tencereden atlayacak gücü kaybettik. İŞ BİTTİ.
    Haşlandığımızı milletin anlama aşamasındayız. 10 yıl içinde olacak.

    Tabi soraki seçimlerde bi koalisyon olayı ile yahudi nin yeni uşakları başa geçince, toplu bi bayram havası estirebilirler, süperiz, uçuyoruz gibi. USD yide 4ün altına düşürürlerse, para bolluğuda dışarıda var. Yeniden borçlanma dönemi yani uyuşturucu alma dönemi, ülkede kalan herşeyin satılma dönemi, sonra yeni bir tayyip veeee ce eeeee... yemek olmuşuz en tepeye yeşillik koyuyorlar...

    Bunu hesaba katarak 10 yıl diyorum.. Yoksa haşlandık farkında değiliz. Fark edilmesini bekliyorum.

    Desteksiz, veri olmadan yazmam. Bus sebeple Haşlandık belirtilerini bi ara yazarım.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  2. #2
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    ege cansen bu günkü yazısı ile açıkça ben hayvanım demiş.
    Hayvanlar dünyasında geçerli olan şeyi insanlara uyarlamış. İnsanlar dünyasında hayvan kuralları yani orman kanunları geçerlidir, güçlü güçsüzü ezer, herşey bu sayede iyiye gider demiş. hemde açıkça.

    Tam yahudi kafası. Para bizde, silah bizde, ilaç bizde, labaratuvarlar bizde, tarım alanları ve teknolojisi bizde. O zaman orman kanunları geçerli arkadaş, en güçlü benim grupsa, kalanını ezerim geçerim.

    Yazısı tamamen buraya çıkıyor. AYNI ege hoca, eğer dar gelirli bir yerde dursaydı, aynı şeyleri diyecekmiydi. DEMEZDİ. Hırsızlığı kötüler, adalet ve eşitlik derdi.
    Güçlü yani ezen tarafta olduğu için, sürekli maaşları kısalım, güçsüzü ezelim diyebiliyor.

    Bu yazısı ege hocanın bittiği andır. Saygınlığıda kalmayacaktır.?

    NEDEN?
    Çünki biz insanız. Hayvandan ayrılan yönlerimiz var.

    Hoş hangi yönler ayrılıyor, onuda araştırıyorum. Bulursam paylaşırım. Umudum pek yok, fazla heveslenmeyin.

    Atalarım din denen güzel şeyi üretmişler, hayvanlara insanlığı öğretmek için. Ancak din kitapları hayvanların eline geçtiğinden beri işe yaramıyor.

    Tabi ege hoca ülkeleri kast etmiş, ama kuralın özü hayvani, ülkeye uyarlasanda hayvani, insana uyarlarsanda. Adamda öz bozuk. Üstü, bilgi ve tecrübe ile cilalı.

    Ege hocanın hayvani taktiğini, şu an israil, abd ve ingiltere uyguluyor. fransada destek oluyor. AB ülkeleride taraftarları.
    memnun demekki dünyada olanlardan. Yüzmilyonlarca ailenin son elli yılda öldürülüp, süründürülüp, tecavüze uğramasından, ilaç deneylerinde kullanılmasından, madenlerinin, balıklarının alınıp açlığa mahkum edilmelerinden... zihniyet bu.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  3. #3
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    ege cansen bu günkü yazısı ile açıkça ben hayvanım demiş.
    ...
    Çünki biz insanız. Hayvandan ayrılan yönlerimiz var.

    Hoş hangi yönler ayrılıyor, onuda araştırıyorum. Bulursam paylaşırım. Umudum pek yok, fazla heveslenmeyin.

    ...
    .
    Bu lafı ettik. Hakkatende uzun yıllardır aklımda olan bir konu. Bizi hayvandan ayıran ne.?
    Soru yanlış oldu. Bizi hayvandan ayıranı bildiğimi sanıyorum. HAFIZA.
    maymun dalda gezerken bizim marsa cihaz indirmemz, tamamen hafızamızın hayvandan biraz daha fazla olduğu için diye düşünüyorum.

    Bakın kesin söylemedim, düşünüyorum dedim. Böylede süpermenim yani. Ancak bu tezlerim hep doğru çıkıyor. O ayrı konu.

    Gelelim ana konuya.
    Şu an hayvandan farklı ne yapıyoruz. Tabi özde ne yapıyoruz. Huy olarak ne.? ÖZDE NE FARKLI.?

    Hem bilim adamları tarafından hemde benim tarafımdan söylenen şeyler, hep boş çıktı. Ne yapıyorsak hayvanlarda yapıyor.

    Plan kuruyoruz, hayvan kuramaz dedik. Zamanla bir sürü hayvan türünün plan yaptığını gördük.
    Alet kullanıyoruz, hayvan alet kullanamaz dedik. Zamanla bir sürü hayvanın alet kullandığını gördük.
    Bizde olan huylar,
    nefret? Hayvanda var.
    Kin tutma.? Hayvanda var.
    Alet kullanma? Hayvanda var.
    Kumpas kurma? Hayvanda var.
    Tuzak kurma? Hayvanda var.
    Aldatma? Hayvanda var.
    Sevgi, aşk? Hayvanda var. (bunlar sürü oluşturma ve üreme ile ilgili duygıulardır.)
    Sanat? Eser üretme.? Bu konu tartışmalı, düşünmek lazım. Sanat neye denir? Bunun cevabını verirsen, eser nedir cevabını verirsen, hayvanında yaptığını göreceksin.! Tartışılır bir konu.!

    Matematik, felsefe, fizik, edebiyat filan fızstık hepsi hafıza ile ilgili konular, temel huylar değil, bunlar yüzey. İnsanın hafızasını kısalt, gittikçe hayvana döner. tamamen bilgi birikimi ve onu hatırlama ile ilgili ilgili olay. hafızan varsa bilgi birikimin olur.
    2x2=4 dü sonraki nesle öğretirsen, 2x3 ü sonraki nesil ekliyor, öyle gidiyor.

    Netçeye gel. Bugün bir farkımızı bulduğumu sanıyorum.
    Gelecek nesle faydası olacak bişeyler yapmak için yük altına girmek. tabi buda hafıza ile ilgili bişey olabilir. Hafızası azcık daha fazla bir hayvanız yaw...

    Her neyse... hayvanız yaw... uzatmayın işte. 3 kuruş hafızan fazla diye maymun değilim diyorsun. Maymunsun.
    İstersen ucuz gibi görünen kızların çevresinde toplanan mart erkeklerine bak. nasıl birbirlerini ezmeye çalışıyorlar. Kızışmış dişi çevresinde dolanan erkek köteklerden fark göremeyeceksin.
    yada yemek gören insanlara bak. Nasıl %80i toplanıyor yemek çevresinde.

    Eğitimlide olsan fark etmiyor. Dünyaca ünlü teknoloji firmalarının bazı toplantılarına katıldım. Toplantı öncesi yada sonrası sandalyesiz yüksek masalarda toplantı başlamadan önce yada sonra aperatif türü yiyecekler verirler. nasılda saldırır o dünya çapında eğitim almış gençler, sürü olduklarının farkında olmadan.

    Evet boş masa bulamadım aç kaldım o sebeple burada giydirmeyi uygun buldum. 20 yıldır bu günü bekliyordum, sonunda geçirdim ve rahat ettim. zıkkım yiyin adiler.
    Bu arada zıkkım, Balıkesir yöresinde üretilen hafif acımsı bir sos gibi bi şey. Kahvaltıda yiyorlar.(İL hatalı olabilir, aklımda bu kaldı)
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •