BIST e gelirsek.
Eğer bankalardaki sorun göründüğü kadarsa, 100 binin altına KALICI olarak inmez diye düşünüyorum. Kesin emin değilim çünki kuluçkada bekleyen ilave sorunda var.
tayyip, "abd, istediğimize suriye'de tam uymazsa, 2 hafta sonra kendi bildiğimizi yaparız" gibi bişeyler söyledi. Belirsizlik var, 2 hafta sonra ne yapacak.? Büyük ihtimalle Putin den destek aldı YİNE havaya girdi. abd buna bişeyler vereceğini söylerse, yine Putin e madik atacak. kaç oldu.
Hali ile büyük oyuncu olsan, bu herifin 2 hafta sonra ne yapacağını görmeden hareket etmek istemezsin.
Şu an BIST belirsiz, düşmemek için sebebi var, fiyatlar uygun artı dünyada boşta o kadar çok para varki, üstüne MB ler para dağıtıyorlar, FED de önümüzdeki sene başlayabilir. vb.
Yükselmemek içinde sebep var, gerçek TEK SEBEP tayyip, görünürdeki şu anki sebep ise 2 hafta lafı.
Suriye olayı olmasa, bankaların batık kredileri sebebi ile fazla aşağıda kalmazdık. Yükselirdik diye düşünüyorum. Asıl endekse yük oluşturan, tayyip.
Tabi ülke talanına hiç girmiyorum. Sanırım 2010 dan beridir diyorum bunlar iyi günleriniz, kötü günleri görmedik diye.
Bu talanın acısı 10 yıl içinde ülkeye öyle bir vuracakki.! O zaman çoğunuz anlayacak ne söylediğimi.?
Şu an kurbağa ısıtma ve gevretme aşamasındayız. 10 yıl içinde o kurbağa haşlanma sıcaklığına gelecek ve tencerede yenek olacak. Şu an tencereden atlayacak gücü kaybettik. İŞ BİTTİ.
Haşlandığımızı milletin anlama aşamasındayız. 10 yıl içinde olacak.
Tabi soraki seçimlerde bi koalisyon olayı ile yahudi nin yeni uşakları başa geçince, toplu bi bayram havası estirebilirler, süperiz, uçuyoruz gibi. USD yide 4ün altına düşürürlerse, para bolluğuda dışarıda var. Yeniden borçlanma dönemi yani uyuşturucu alma dönemi, ülkede kalan herşeyin satılma dönemi, sonra yeni bir tayyip veeee ce eeeee... yemek olmuşuz en tepeye yeşillik koyuyorlar...
Bunu hesaba katarak 10 yıl diyorum.. Yoksa haşlandık farkında değiliz. Fark edilmesini bekliyorum.
Desteksiz, veri olmadan yazmam. Bus sebeple Haşlandık belirtilerini bi ara yazarım.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri