Doğan holding, "d yatırım bankası anonim şirketi"nin kuruluşuna izin almak üzere bugün bddk'ya başvurdu
Doğan holding, "d yatırım bankası anonim şirketi"nin kuruluşuna izin almak üzere bugün bddk'ya başvurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*ssm/demir: (s-400) aralık'ta sistem kurulup hazır olacak-cnn türk
*ssm/demir: (patriot alımı) teklifleri değerlendiririz-cnn türk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin dava başladı , aile üyeleri şikayetçi olmadıklarını beyan ettiler .
![]()
muhtemel biz kendi aramızda halledelim dediler,aile meclisi kararıyla,14 yılla tutuksuz yargılanan amca gavatlardan biri sırıttığı için duruşma hakimi azarlamış;cinayetle yargılanıyorsun niye sırıtıyorsun diye,muhtemel,para arazi ve tehditle aileyi ikna ettiler,küçücük bir yavrunun bedeni bile insanların kirli pazarlıklarına konu olabiliyor,söyleyecek çok şey var ama her şey boş o çocuk açlıktan öldü..sorarsan herkes dinine bağlı ama dünya malı yüzünden masumlar katlediliyor, yine doğu illerimizden birinde bir kaç yıl önce aynı aileden 40 dan fazla kişi katledilmişti mal paylaşımı yüzünden
![]()
Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği yeşilyurt apartmanının çökmesiyle ilgili davada, tek tutuklu sanık uğur mısırlıoğlu tahliye edildi
Yer İmleri