ege cansen bu günkü yazısı ile açıkça ben hayvanım demiş.
Hayvanlar dünyasında geçerli olan şeyi insanlara uyarlamış. İnsanlar dünyasında hayvan kuralları yani orman kanunları geçerlidir, güçlü güçsüzü ezer, herşey bu sayede iyiye gider demiş. hemde açıkça.
Tam yahudi kafası. Para bizde, silah bizde, ilaç bizde, labaratuvarlar bizde, tarım alanları ve teknolojisi bizde. O zaman orman kanunları geçerli arkadaş, en güçlü benim grupsa, kalanını ezerim geçerim.
Yazısı tamamen buraya çıkıyor. AYNI ege hoca, eğer dar gelirli bir yerde dursaydı, aynı şeyleri diyecekmiydi. DEMEZDİ. Hırsızlığı kötüler, adalet ve eşitlik derdi.
Güçlü yani ezen tarafta olduğu için, sürekli maaşları kısalım, güçsüzü ezelim diyebiliyor.
Bu yazısı ege hocanın bittiği andır. Saygınlığıda kalmayacaktır.?
NEDEN?
Çünki biz insanız. Hayvandan ayrılan yönlerimiz var.
Hoş hangi yönler ayrılıyor, onuda araştırıyorum. Bulursam paylaşırım. Umudum pek yok, fazla heveslenmeyin.
Atalarım din denen güzel şeyi üretmişler, hayvanlara insanlığı öğretmek için. Ancak din kitapları hayvanların eline geçtiğinden beri işe yaramıyor.
Tabi ege hoca ülkeleri kast etmiş, ama kuralın özü hayvani, ülkeye uyarlasanda hayvani, insana uyarlarsanda. Adamda öz bozuk. Üstü, bilgi ve tecrübe ile cilalı.
Ege hocanın hayvani taktiğini, şu an israil, abd ve ingiltere uyguluyor. fransada destek oluyor. AB ülkeleride taraftarları.
memnun demekki dünyada olanlardan. Yüzmilyonlarca ailenin son elli yılda öldürülüp, süründürülüp, tecavüze uğramasından, ilaç deneylerinde kullanılmasından, madenlerinin, balıklarının alınıp açlığa mahkum edilmelerinden... zihniyet bu.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri