Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    https://halktv.com.tr/ekonomi/reuter...rluyor-405039h

Reuters: Hükümet batık kredileri üstlenmeleri için bankaları zorluyor Kaynak: Reuters: Hükümet batık kredileri üstlenmeleri için bankaları zorluyor

bunlardan herşey beklenir deyip duruyorduk...

EN SON NUMARALARIDA BU...
    Kredi garanti fonu ile devlet üstlendi ve her gelen dallamaya kredi verildi.

Demiştik zamanında bunlar batık diye.

Niye özel bankalar risk alsın zaten telekomdan girdi bakalım çıkarabileceklermi.

2000 öncesinden daha vahim rakamlardayız.Kamuoyu bilmiyor durumu.gizleniyor.

Para bile basmış olabilirler.

Ne kadar gaz ver selerde durum değişmeyecek.

Maaşlılar çogünlukta ve onlara zam %10 nu %15 anca bulmuştur.

Dışarıda ise geçen yıldan bu yana net %80 artış var.

Bu durumda ekonomi canlanamaz.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İngiliz turizm şirketi Thomas Cook'un iflası sonrası Türkiye'de 21 bin kişinin bu durumdan etkilendiğini açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tcmb türk lirası zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranının 4 ekim'den itibaren yüzde 13'ten yüzde 8'e indirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Sputnik Türkiye

Erdoğan ABD'de Yahudi heyeti kabul etti bu durumda PARA musluğu açılmış olabilir mi ?

https://sptnkne.ws/9Qkd

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İngiliz turizm şirketi Thomas Cook'un iflası sonrası Türkiye'de 21 bin kişinin bu durumdan etkilendiğini açıkladı.
    İNGİLİZ turitlere meşhuurrr türk misafirperverliğini gösterip THY ile yurtlarına BELEŞ yollasın reyizz
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz'da, TSK'ya ait araç, silah ve mühimmatların darbe girişiminde kullanılmasına ilişkin soruşturma başlattı./CnnTürk

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •