Sayfa 80/153 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    oblo burada kıymetini bilene çok büyük şans. şaka etmiyorum. zamanında dinlemedik adamı. kendisiyle reelde de tanışıp, kurbanda danaya girmeyi çok isterim.
    yok kalitelidir bir şey demiyorum zaten ona...arada bir birbirimize takılıyoruz öyle...her fikre değer vermek lazım..istişare yapanlar kolay kolay hata yapmaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay be Keko. Oblo'yu dinleseydin ihya olmustun simdi, Kiler'deki zarari cikarmistin.

tekfen bildiğim kadarıyla kaliteli bir hissedir...zaten bu günkü iştahı ile de bunu gösteriyor..umarım zararı olanlar bu zararlarını çıkarırlar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    oblo burada kıymetini bilene çok büyük şans. şaka etmiyorum. zamanında dinlemedik adamı. kendisiyle reelde de tanışıp, kurbanda danaya girmeyi çok isterim.
    Teknikçi adamla kurbana girilmez. Ciğerde görünüm negatif, bonfile rsi'yi kırmış, kontrfilede negatif uyumsuzluk var diyip diyip kandırır en güzel yerlerini kendi alır bize de derisiyle gerisini verir, bi de kemiklerini.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    tekfenlerimle vedalaştım. 2.5 saatte iyi bıraktı. aşağıya gelirse yeniden buluşuruz. ama gelmesin osman için.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sen de tam daytrader ciktin olaylari kapinca Nasuh! Saatle dakika ile hesaplamaya baslamissin.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    kekonun karel de 3% yapmış bugün....
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ooo harika, Oralet, oblo, NSH üçlüsü Tekfene yeni bir güç, dosta korku düşmana güven verecektir. Hayırlı olsun.
    Ortak mı? Ne ortaklığıı yahu? Ben de TKFEN yok ki!
    Soda varsa sende ortağız bak o ayrı
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Vaaay güzel iş
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 80/153 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •