Sayfa 272/495 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. daha öncede yazdım, şirketin %98 e ulaşması kendi menfaatine..
    çünkü böyle yaptığında çıkarma hakkını kullanabilir..ve %100 e yakın süpürür lotları
    aksi halde dışarda durumlar daha karışık olur..
    eğer şirketin niyeti varsa en son güne kadar %98 i bulmaması yine kendi menfaatine..

2. ben ky de %1 den fazla olduğuna inanmıyorum belki de daha az..son 3 yıldır böyle olduğunu düşünüyorum..
    esas mal yancılarda..
    malı yıllarca baskıyla toplamış olmalı ki çok rahatlar..
    bu transfer borsada kısmen yaşandı ve dışarda da yaşanacaktır..

3. eğer daha küçük hesaplar yapmışsalar dışarda değerleme raporunu düşük gösterecekleri için transferi dışarda yapacaktır..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    son 30 dk.da mı 50 bin aldı acaba..
    ilk 17.24:47 kap haberinden hemen sonra bir kaç dakika sonra alışta bekleyen yaklaşık 11.000 lot vardı önce global 2000 lot civarı verdi sonra vakıf yatırım 50,000 lot verince 42,000 lot civarı 20,12 satış kademesine düştü aynı anda teb alış yaptı şu an gördüğüm kadarıyla bu alışın saati 17.29,33 bu işlemleri kademe olarak gören arkadaş varsa paylaşırsa dediğim daha net anlaşılır bu arada Tera sabah açılışta aldığı 4733 lotu kapanış seasında sahibine teslim etti.

'' Yatırım Tavsiyesi değildir ''
    '' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

5. son 30 dk..da tek kalemde satış olması zaten ky olmadığını gösteriyor..
    bu demektirki şirketin çağrısıyla yancılar meydana iniyor..
    dediğim gibi borsada zorla herkesin hissesini alacaksa bunu 3-4 günde yapar..
    dışarda değerleme raporunu düşük gösterebilir ama nasıl zorla alcak, sıkıntı olur..

kendi menfaatleri gereği yancılara haberler uçmuştur..

6. dikkatli gözler yakalıyor durumu..

Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Vakıf yatırımın tek tuş verdiği 50.000 lotun normal bir yatırımcıya ait olduğunu zannetmiyorum panikleyen birinin satış yaptığı alğısı yaratılarak adrese teslim edilen patronun malı olduğunu düşünüyorum. '

Defalarca belirttim bir kez ve son kez daha belirteyim ; yasal anlamda sorun yaşayabileceğiniz yazılar gönderiyorsunuz , farkettigimizde müdahale ediyoruz ama ısrarla devam eden arkadaşlar var .. İspat edemeyeceğiniz suç oluşturacak yazılar göndermeyin ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dikkatli gözler yakalıyor durumu..
    Hala seneryo kuruyon sanki o kişinin kim oldugunu bilmiyon yazık .adam günlük faizden parasını çekip borsadan çıkacak uçacak diye aldı .burada yazdı hala hayal dünyası bu gün görürsün o veren orta halli bir yatırımcı evet buradada yazdı herkes biliyor ama hala hayal alemine giriyorsun.bu tahtada yancı manci yok birakin bu hayalperest davranislari.Sanirim yatırımcı profili 14 /28 yaş arası burada .Hisseyi veren kişi Jan diye bir nikti galiba adam burada ne yazdı günlük faiz kaybim var bir deneyim diye yazmadımi.Biri daha vardı vakıftan buraya yapistirdı 25 bin lot hatta 48 bin falan eksideydi balık hafizanizmi var arkadaş .

Sayfa 272/495 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •