Sayfa 92/153 İlkİlk ... 42829091929394102142 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Bahane bulma bence Keko. CROP olayini ogren ki pul gibi resimler cikmasin foruma koydugumuzda. Bak oblo crop etmis mesela seninkini. Google'dan arat hangi programi kullaniyorsan. Zor degil hemen kaparsin.

Select sonra da Crop.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bahane bulma bence Keko. CROP olayini ogren ki pul gibi resimler cikmasin foruma koydugumuzda. Bak oblo crop etmis mesela seninkini. Google'dan arat hangi programi kullaniyorsan. Zor degil hemen kaparsin.

Select sonra da Crop.
    tamam onu çözdüm...ama youtubedeki videoları kırpma vede alt yazı ekleme programlarını çalışmam lazım...onlar da oldu mu sizi gülmekten çatlatırım...sonra da karışmam sağlığınıza ona göre..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    https://youtu.be/ydf_hAAuy7I

Oralet osman mekanını terk etmiştir. .babanın koltugu boşta kalmistir..koltuğa eskilerden 666 ve obbolov talipli. .

Bu koltuk kime yar olacak acaba ???

Şaban....666

bıyıklı. ..obbolov..

dışarıdan şabana destek olan....keko.

(not:şaban koltuğu ele geçirdikten sonra tüm topiğe soda hisse senedi dağıtıyor...)
    Vay arkadas, Saban yaptin bizi de yani artik. Kirk sene degismez!

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay arkadas, Saban yaptin bizi de yani artik. Kirk sene degismez!
    unutma dün bunu sen istedin... ben ne kadar yapmak istemiyorum dediysem de sen illa ki yap bir video dedin...ama seni güldürmek şart...seni de ancak şaban güldürebilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Keko ben devamli gulen gulduren biriyim zaten.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Keko ben devamli gulen gulduren biriyim zaten.
    ama topiklerde hep ağlatıyorsun.. bana çektirdiklerini bir ben bir de ALLAH biliyor...zavallı yucine kafayı yedireceksiniz zaten...

7. şu karikatürü bir de büyük şekliyle topiğe tekrardan yapıştırmayı deneyeyim...bakalım güzel çıkacak mı ??

deneme 1 ,2
    deneme 1,2

https://imgyukle.com/i/otDbQP

https://i.imgyukle.com/2019/09/25/otDbQP.jpg

yok olmadı ..yapamadım...

666 dostum hele sen bunu güzel bir şekilde yap yahu..ben beceremedim...

Oldu iste, RESIM URL LINKi'ni al (yukardaki 2. link), burda da RESIM kutucugunun icine koy.

INSERT IMAGE > FROM URL. Onun icine koy, altindaki "RETRIEVE IMAGE" kismini da untickle.

Sayfa 92/153 İlkİlk ... 42829091929394102142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •