Artan

126,50 10 17:32
82,05 9.99 13:55
228,10 9.98 17:34
15,21 9.98 17:34
43,46 9.97 17:34
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 17:34
36,24 -9.99 17:35
58,55 -9.99 17:34
80,30 -9.98 17:34
14,89 -9.98 17:34
Azalan Hisseler

İşlem

12.312.435.433,12 17:35
10.483.050.473,52 17:35
8.478.479.346,75 17:35
7.190.203.091,20 17:35
7.108.949.393,10 17:35
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben yucin abiye kin beslemem, kötü söz söylemem, hakaret etmem. Soda konusunda babası gelse takmaz, öyle de fanatiktir. Dünya bir yana Soda bir yana.

Bi ara fazla gaza gelip Soda'yı öyle övüyordu ki sanırsın Apple hissesi. Biz de o günlerde yucin ağabeyin kendi sözlerinden oluşan ve ona atıf yapan karikatürler, videolar falan yaptık. Olay bundan ibarettir.

@666 ona çok kızgın. Asıl sorun ikisi arasında.

Senin sevgili günnük de boş duruyor hee, arada karala bi şeyler, kurudu orası.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Senin sevgili günnük de boş duruyor hee, arada karala bi şeyler, kurudu orası.
    sevgilli günnük'e küstüm.... sana iki iyi dört de kötü haberim var dedim.. herkese söylemiş iki iyi dört de kötü haberi varmış diye..

Not: ben onu bunu bilmem.. yucin size dalarsa ben yucin'in yanındayım..

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

@666 ona çok kızgın. Asıl sorun ikisi arasında.
    Sayin arkadasim, yuzune bakarak yalan soyleyen birisi hakkinda bunu "ben-o" problemine cevirmen olmamis.

1) Benden baska en az 10-15 kisi yazdi ayni seyleri. Nik, Zumax, Barba, Oblo, Berk, Kar Adam, vs. Sen de dahil.

2) Soda topgiindeki yalan yanlis bilgilerin %99'ununu ortaya cikaran benim. Emegime, harcadigim zamana saygili olun. Cunku arastirmadan, arkasini doldurmadan yapilmiyor bu is.

Yarim saat vakit harcayip tonaj fiyatlarini cikarip vermek ile "Yabanci 120 milyon lot satmis" diye mesaj atmaya harcanan emek ayni degil.

Sabah aksam ayni seyi yazip tekrar etmek emek degil.

3) Bu sahis sana bile yalanci dedi bor konusunda. Artik hayretle yazdigini okuyorum.

4) 2 senedir data koyuyorum bu foruma. Birisi cikip da yanlis dedi mi? Demedi. Cunku arastirip inceleyip koyuyoruz. Hata pek de tabi olabiir, ama olmamis iste.. Insanlarin bunun ile bir kisinin sabah aksam sallayip tekrar etmesi arasindaki farki anlayabilecegini dusunuyorum. Goremeyen varsa da problem ondadir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by 999 Yazıyı Oku

3) Bu sahis sana bile yalanci dedi bor konusunda. Artik hayretle yazdigini okuyorum.
    Ossunn..

ben gene de yucin'i destekliyorum..

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sayin arkadasim, yuzune bakarak yalan soyleyen birisi hakkinda bunu "ben-o" problemine cevirmen olmamis.

1) Benden baska en az 10-15 kisi yazdi ayni seyleri. Nik, Zumax, Barba, Oblo, Berk, Kar Adam, vs. Sen de dahil.

2) Soda topgiindeki yalan yanlis bilgilerin %99'ununu ortaya cikaran benim. Emegime, harcadigim zamana saygili olun. Cunku arastirmadan, arkasini doldurmadan yapilmiyor bu is.

Yarim saat vakit harcayip tonaj fiyatlarini cikarip vermek ile "Yabanci 120 milyon lot satmis" diye mesaj atmaya harcanan emek ayni degil.

Hahahaha...Bu yaptığın Demogojilere kendin bile inanmakta zorlanırken başkalarını ne diye alet ediyorsun.Hayal dünyan senide aştı farkındasın değilmi...Heehhh ve de peeehhhhhhh...
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Hahahaha...Bu yaptığın Demogojilere kendin bile inanmakta zorlanırken başkalarını ne diye alet ediyorsun.Hayal dünyan senide aştı farkındasın değilmi...Heehhh ve de peeehhhhhhh...
    Ssen hayatimda gordugum en yuzsuz mahlukatsin. Onlarca kisi aynisini yazdi sana karsi. Yonetici yazdi be. Insanda biraz yuz, biraz haysiyet olur. Nasil bir tipsin sen.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ssen hayatimda gordugum en yuzsuz mahlukatsin. Onlarca kisi aynisini yazdi sana karsi. Yonetici yazdi be. Insanda biraz yuz, biraz haysiyet olur. Nasil bir tipsin sen.

Tekrarlıyorum ...sakiiiiiiiinnnnn.....Bakırköy e taşın sen acele et...Heehhhh...
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

4) 2 senedir data koyuyorum bu foruma. Birisi cikip da yanlis dedi mi? Demedi. Cunku arastirip inceleyip koyuyoruz. Hata pek de tabi olabiir, ama olmamis iste.. Insanlarin bunun ile bir kisinin sabah aksam sallayip tekrar etmesi arasindaki farki anlayabilecegini dusunuyorum. Goremeyen varsa da problem ondadir.
    Bu soylediklerine yanlis demedim ki. Zaten belgeli ispatli olarak yalan ya da yanlis bir sey denmisse koyuyorsun forumda ortaya.

Aramizdaki fark şu ki ben gülüp geciyorum bunlara sen fazla.ciddiye alip kendi moralini de bozuyorsun.

İnsanlar degismez. Ne.yaparsan yap @yucin boyle kalacak.

Burasi sanal bi.forum. Gercekleri anlayacak.kapasitede olmayanlara yapacak.bir.sey yok. Bugun yucine inanirlar yarin bana obur gun baska.birine.

Soda. Ailenizin hissesi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •