Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    geçen gün Veysel beyle görüşmemde onz altının fonun performansını fazlaca etkileyip etkilemediğini sorduğumda böyle bir şeyin olamayacağını, yüzde 80 üzeri hisse taşıyan fondaki altın ağırlığının da doğal olarak düşük olduğunu ve belirli seviyelerde de ağırlık azaltımı yapılabileceğini ve fonun altın fonu gibi düşünülmemesi gerektiğini söylemişti. Bakacağız artık dıruma
    Ben de öyle düşünüyorum sn. Hayrani, ancak burada ons altın durumuna göre fonun getirisini goturusunu hesapliyorlar. Ben başarılı buluyorum fon yoneticilerini. Bilgilendirme için ayrıca teşekkür ediyorum.

2. İşini onsa bağlayanlar şoklarla karşılaşabilirler.
    Gece yatmadan önce 1500'te bıraktığımız ons sabah kalktığımızda 1300 olmuş olabilir.
    ABD-Çin anlaşma işi çözülsün ons büyük ihtimalle 1200'lere geri gelir.
    Anlaşma ihtimalinin dedikodusu bile 50-60 dolar geri atıyor onsu.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Daha önce benzeri paylaşıldı ama. Takip listesi şekliyle paylaşılmadı. Takip etmek istediğiniz fonun kodu, tarih, ilk tarihteki fiyatı ve valörü elle girmeniz gerekiyor diğer kısımlar otomatik. Birde arada gizli bir gün sayısı sütünü var Bir süre açık kalsın kopyası kaydedilebilir.

https://docs.google.com/spreadsheets...t?usp=drivesdk
    Mustafa hocanın tablosuna aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık getiri oranlarını ekledim :

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İşini onsa bağlayanlar şoklarla karşılaşabilirler.
    Gece yatmadan önce 1500'te bıraktığımız ons sabah kalktığımızda 1300 olmuş olabilir.
    ABD-Çin anlaşma işi çözülsün ons büyük ihtimalle 1200'lere geri gelir.
    Anlaşma ihtimalinin dedikodusu bile 50-60 dolar geri atıyor onsu.
    Ons dusmuyor duzeltmesini yapiyor
    Dolar parite ons uclusunun ayni anda dusmesi mumkun degildir. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Daha önce benzeri paylaşıldı ama. Takip listesi şekliyle paylaşılmadı. Takip etmek istediğiniz fonun kodu, tarih, ilk tarihteki fiyatı ve valörü elle girmeniz gerekiyor diğer kısımlar otomatik. Birde arada gizli bir gün sayısı sütünü var Bir süre açık kalsın kopyası kaydedilebilir.

https://docs.google.com/spreadsheets...t?usp=drivesdk
    Bunun bir de open office'te çalışan versiyonu olsa ne güzel olur.
    Bu da güzel de önce gmail hesabı aç, sonra o hesaba gir, ordan drive 'a geç, ordan tabloyu bul, sonra tabloyu aç, baya zor geliyor bana.

6.  Alıntı Originally Posted by Yalcik Yazıyı Oku
    Ons dusmuyor duzeltmesini yapiyor
    Dolar parite ons uclusunun ayni anda dusmesi mumkun degildir. Ytd
    Dolar bizde düşüyor, dünyada durumu gayet iyi.
    DXY 99,028
    Yakında 1euro 1 dolar olacak nerdeyse
    Dolar güçlü
    Ons sallantılı

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bunun bir de open office'te çalışan versiyonu olsa ne güzel olur.
    Bu da güzel de önce gmail hesabı aç, sonra o hesaba gir, ordan drive 'a geç, ordan tabloyu bul, sonra tabloyu aç, baya zor geliyor bana.
    Cep telefonunda Drive bölümüne girince ilgili dosyayı seçtiğinizde, sağ üstte, üstüste 3 nokta görüyor olmalısınız. Buna tıklayıp "ana ekrana ekle" deyince, o tablonun kısa yolu telefonda ayrı bir program gibi eklenir. Tıklayıp açarsınız, yani bende öyle oluyor

8. Azil olmasın diye anlaşır bu Çin’le artık

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •