Habere bak. Yine soygun haberi.
Dün varlık fonunun üç müteahhiti kurtardığı haberi vardı.
Bugünde kamu bankalarının, yerli(yersen yerli) araba alacaklara özel kredi verecekleri haberi var. Borçlandıracaklar, araba firmalarının satışlarını artıracaklar.
Önce gidin o araba firmalarına sorun. "kardeşim yılbaşından buyana %20 zam yaptın, Neden.? Dovizde yerinde saydı, enflasyon desen 8 aylık enflasyon senin yaptığım zammın yarısının altında.
Ben seni niye paraya boğayım.
Hükümette bu soruyu soracak beyin yok maalesef. Yada ortaklar bu firmalarla. Ortak değillerde beyin yok.
Varlık fonu içinde yüzmekten, ülkede ne döndüğünü anlayamıyorlar.
HALKA KAZIK ATAN ARABA FİRMALARINA, HALKI BORÇLANDIRARAK YARDIM EDİYORLAR.
Artık fiyatda indirmezler. Normalde arabanın liste fiyatı 150 binse, almaya gidip pazarlık yaptığınızda 15-20 bin düşüyorlar. Bu %10 u da düşürmeyecekler hali ile, kredili ucuza alıyorum derken, normal fiyatında üzerine alacaksınız. Giren yine araba almayan vatandaşa girecek çünki kamu bankaları çok düşük faiz verip kasa boşalınca, yine işsizlik fonu, BES fonu, emekli maaşlarınız, oralara dalacaklar. Biraz daha fakirleşeceksiniz. Sizden çıkan kadar para miktarı, araba firmalarının cebine girecek.
Hayırlı olsun, bir deli dumrul uygulaması daha. Ev fiyatına araba almaya devam.
Adamın altında 200bin TL lik SUV var ama inşaatda harç karıyor. Tam Türkiyenin geldiği noktayı özetliyor.
Atadan kalma, yani kurtuluş savaşı ile kazandığımız tarlasını satmış, ev almış, SUV araba almış.
SUV arabanın yakıtını vergisini karşılayabilmek içinde inşaatda harç karıyor, taş taşıyor. Mesleği yok, emekli maaşı yok çünki vergi ödememiş, ülkeye sıfır katkısı olan biri hep yemiş, eğitimi yok.
Atatürk ün kazandırdığı tarla ile ev araba almış, yobazların şekillendirdiği ülkede aç, harç karıyor. Atatürkün en büyük düşmanı, durmadan küfür edip duruyor. Bizi bu hale o getirdi diyor.
Ülkenin eğitim seviyesinin geldiği durumda bu. Bu işçiyi geçende bi gün anlatmıştım. Kendini soyanlar için hayatımı veririm diyor, Atatürk ü temsil eden şeylere sokak ortasında bağırarak küfür edecek kadarda kara cahil.
Son düzenleme : alicemal; 26-09-2019 saat: 11:10.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri