Sayfa 70/775 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 553 - 560 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1. Bu yıl en kötü bilançoyu verdi ana iyi hareketlendirdiler ilginç.

Kısa vadeli borçları fazla görünüyor. Kısa vadeli borç durumu nedir? Borçları karşılayabilir mi veya bedelli falan olabilir mi diye tartan oldu mu acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Merzifon eşekleri böyle alımlar yapar ara sıra. yüklü mal taşımayı severler
     Alıntı Originally Posted by Doctorre Yazıyı Oku
    Spek değilsin ki niye dert ediyorsun. Kim mal taşırsa taşır.
    Merzifon eşeği diye yerdiğin insanlar yüzünden Netaşta bugünkü fiyat hareketleri yaşanıyor. Ben 7 yıldır bu hissedeyim. Öncelikle sizin söylediğiniz hakareti kabul etmem söz konusu değil.
    Belki de cuma hisseye kapanış seansında dalan yuzunden fiyat sürünmeye devam edecek.
    Kendi adıma Netaş hisselerimi satmayacağım. Sizin tabirinizle ben eşeksem. Bu hisseyi toplamış olan spek in ne olduğu bu forumun sakinlerinin hayal gücüne bırakıyorum. Sizi de terbiyeye davet ediyorum.

3. Hepimiz eşek hiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,027
    Forum yine hareketlenmis
    Ben netası tasiyorum devam edecegim 2020 de tasimaya,
    Banvitte bunun gibi zararlar acikliyordu sonra birden genel yönetim giderlerini kısarak kar açıkladı
    Bu sene taslar yerine oturdu, 2020 ile hareketlenme görürüz daha önce olursada yok demem
    Bol kazanc
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

5. sizleri uzun bir süredir dışarıdan takip ediyordum sonunda üye olmaya karar verdim düşüncelerimi yazmak istedim netaşın geneline bakılırsa güzel bir şirket ama nedense bilançoları hep zarar geliyor çok enteresan bir durum forumlarda ve sanal platformlarda şirketle ilgili farklı yorumlar yapılıyor sanki köklü bir şirket değilde 1 masa 2 sandalyeden oluşan bir şirket yorumları yapılıyor çok acımasız bir durum bu forumu dediğim gibi uzun bir süredir takip ettiğim kadarıyla netaşla ilgili olumsuz yorumları bozuk plak gibi tekrarlayıp şirketi yerden yere vuran kişi yada kişileri görüyorum bu kişi yada kişiler (netaşta takip ettiğim kadarıyla yorumlarada bakarak uzun bir süredir bekleyenler olduğunu tahmin ediyorum) bu tarz olumsuz yorumlar yaparak (amaç gaye yada başka bir duruma göre) ne hedefleniyor acaba zaten spek tarafından baskı gören tahtanın bunaltılan ky'cının yoksa daha fazla zarar etmemesi içinmi hiç zannetmiyorum... bu tarz yorumlar yapılarak dost arkadaş canlısı kişi yada kişilerin bizleri düşüneceği bu tarz sanal platformlarda olacağına pek ihtimal vermiyorum o zaman bu tarz yorumlar sabah öğlen akşam gece??? saygılarımla;

Garanti ve bir çok endeks 30 ve 100 hissesi 120 bin puandaki fiyatına geldi.hemde 105 bin puanda .netaş halen 9 larda sürünüyor.netaşın ölüsü bile bu fiyatın çok çok üstünde olması gerekir.Spek ve yancıları siz ya çok malsınız yada mal ötesi bir şeysiniz.cuma günü biri gelir 49 bin lot alır yarın birileri Bin bin lotları yüz defa alır.fiyatlar bu kadar ucuzken,spekde ben speğim diye geçinir.Üç yıldır kesintisiz hissedeyim satmam istersen yine 5,44 e getir dahada alırım.çünkü netaş bu .sayın doctorun dediği gibi satmıyoruz.Ayrıca sn doctor paylaşımlarını çok değerli buluyorum.sn eksina hisse 7,59 iken 6,2 olacak dedin ve 6,11 gerçekten oldu.şimdi kulağına gelen fısıltılar ne acaba merak ediyorum.ytd.

Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Garanti ve bir çok endeks 30 ve 100 hissesi 120 bin puandaki fiyatına geldi.hemde 105 bin puanda .netaş halen 9 larda sürünüyor.netaşın ölüsü bile bu fiyatın çok çok üstünde olması gerekir.Spek ve yancıları siz ya çok malsınız yada mal ötesi bir şeysiniz.cuma günü biri gelir 49 bin lot alır yarın birileri Bin bin lotları yüz defa alır.fiyatlar bu kadar ucuzken,spekde ben speğim diye geçinir.Üç yıldır kesintisiz hissedeyim satmam istersen yine 5,44 e getir dahada alırım.çünkü netaş bu .sayın doctorun dediği gibi satmıyoruz.Ayrıca sn doctor paylaşımlarını çok değerli buluyorum.sn eksina hisse 7,59 iken 6,2 olacak dedin ve 6,11 gerçekten oldu.şimdi kulağına gelen fısıltılar ne acaba merak ediyorum.ytd.
    Sadece şanslı bir tahmindi fısıltılarla işim yok...magazın haberlerine düşen iş haberleri degil kapta yayınlanan iş haberleri lazım..

Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Cuma günü 49bin alan spekın tayfasındansa hisseye haber düşecek yada iyi bir hacim yapacak

Sayfa 70/775 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •