Sayfa 509/776 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Amaçları her yaptıkları operasyonda verdikleri hisseyi ortalama yüzde 10 düşüktek geri almak ve her seferinde bunu beceriyorlar borsa artıda kaç gündür 1.86 dan aşağıya veriyorlar her gün hacimsiz çıkarken hacimli çünkü küçük yatırımcı en yüksekten alıyor dediğim gibi küçük yatırımcı bi alıp satmazsa kendi kendilerine kalsalar birşeyler olacakta sabır yok kimsede millet zarar ettikçe ortalama düşürüyor düşen hisse alınmaz hisse çıkarken alınır adam düşünüyor görüyor ben ne kadar düşürsem hisseyi alıyorlar demek ki doğru yoldayım yatırım tavsiyesi değildir....

2. Bunun yatayi yok.bulmuslar çözümü %10 git gel.

3. Sabahın ilk saatlerinde gösterdikleri en düşük fiyata muhakkak indiriyorlar.ezberledik.cikarkende ayni

4. Borsa da kar satışı var dünden beri bizim hissemiz olar safkar da saf satışı var bulmuşlar bizim gibi safları bakalım nereye kadar yatırım tavsiyesi değildir...

5. Spek ve patron bak klimasana neler yaptı 4 ayda 4 liradan 12 liraya geldi bi düzeltme yaptı şimdi yine yolculuğa çıkıyor çünkü iş alınca pozitif tepki veriyor kar açıklayınca pozitif tepki veriyor sizin gibi 22 aydır sinekten yağ çıkarıp usandırmıyor küçük yatırımcıyı diyorum ya spek ya patron değişmedikçe bu hisse hep geride kalacak yok bilanço yok gib e girecek emin olun yılbaşına kadar yüzde 30 düşer sonra yine 1.9 lara gelir başka da birşey olmaz bu kadar milletin aklıyla oynanmaz ya biraz sesli düşündüm ve dile getirdim bi süre de ekrana bakmayacağım sağlığım bozulacak yatırım tavsiyesi değildir...

6. İki şık var ya dediğin olacak yada ocaktan sonra rayına oturup bismillah diyecek.bana sorarsan sen haklısın.umarim yanilirsin. Emin ol sattığımiz gün atak başlayacak.ama önce satmış olmalıyız ki yoksa arkasından nasıl bakakalabilelim ki .sabır sabır.

7. klımasan la bunun ne alaksı var acıkladıgı karı goruyonmu bunla kıyas bıle edılmez safkar karınabaktın mı hıc sen yanlıssam duzeltın gecen sene kar satıslardan doluyı ılk altı ay 1800 bu al tı ayda 2500 kar etmıs sermayesının yuzde onuna bıle d enk gelmıyo safkar ın klımasan ise ılk altı ay 89 sermayesı ıkı katı kar acıklamıs fark acıkca ortada yatırım amaclı degıldır

8.  Alıntı Originally Posted by erhanbabasi Yazıyı Oku
    klımasan la bunun ne alaksı var acıkladıgı karı goruyonmu bunla kıyas bıle edılmez safkar karınabaktın mı hıc sen yanlıssam duzeltın gecen sene kar satıslardan doluyı ılk altı ay 1800 bu al tı ayda 2500 kar etmıs sermayesının yuzde onuna bıle d enk gelmıyo safkar ın klımasan ise ılk altı ay 89 sermayesı ıkı katı kar acıklamıs fark acıkca ortada yatırım amaclı degıldır
    Kardeş benim karşılaştırmam şirketin büyüklüğü ile alakalı değil son bir yıldır aldığı işler sermayesinin en az 2 katı ettiği kar yüzde 800 sonuç koskoca sıfır hatta altı. Olumlu olalım olalım da nereye kadar sömürsünler bizi bide benim dediklerimi karşılaştır bakalım bana katılacakmısın yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 509/776 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •