1.60'in altına gelmez de ustunde tutunabilirse hareket hızlanabilir. yok, bulanık suyu fırsat gorup asagi cekme dusuncesi var ise bilanco falan hak getire.
beyin jimnastigi yapacak olursak, iyi bilancoyu ben olsam simdi belli etmem hatta asagiya cekerim.. kotu bilanco gelecek ise de aksine yukari tasırım.. nasılsa bilancodan sonra yukaridan verdiği hisselerin telafisi mumkun olurdu ki bir tasla iki kus.
teknik konusacaksak o benim isim degil ancak nacizane gorusum 1.6x larda kaldıgı muddetce bu kagıt SAKLANAMAZ kytd
1.68 üstü kademeli satış.1.55 altı kademeli alış. ortası speğin olsun çalsın oynasın....![]()
Sn. Mls, borsa’da yenimisin diye soruyorsanız 20 seneyi devirdim. Tire’de son 1-1.5 Aydir işlem yapıyorum. Cok şükür ekmek yedirdi. Ayrica fabrika kapatılmadan önce de birkaç kez işlem yapmışlığım vardır. Tire’nin son 2 aylık hareketleri bence olumlu olsa da Bist’te cok yüksek işlem hacminde olmayan tüm hisseler için soylediğiniz riskler her daim mevcut.
Mevlam neylerse guzel eylermiş
Bakalım aslan parçaları yarın hisseyi nereye kadar düşürecekler onun bu-nun çocukları
Bi taban yakışır mı ?. şöyle millet hisse görsün, şirket görsün
Hiç bir şekilde elinde 1 lotu olanın dahi vebalini almamak adına aşağı veya yukarı gibi yorum yapmamaya karar aldım.
Çünkü her defasında bizi yanılttı bu hisse. Şahsım olarak kimseye satın veya alın demiyorum. "SADECE DİKKATLİ OLUN DİYEBİLİRİM"
İnşallah herkes kazansın istiyorum.
YTD.DEĞİLDİR.
Yer İmleri