*karadan girecek birliklerin rahat hareket etmesi için havadan tehlike olacak unsurlar yok ediliyor-ntv
*karadan girecek birliklerin rahat hareket etmesi için havadan tehlike olacak unsurlar yok ediliyor-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu dedikleri ESAD REJİMİNE MUHALİF takım...bir sürü ipten kazıktan kurtulmuş tip...yıllardır besliyoruz bunları ülke içinde.. şimdi kalk esad a muhalif güçlerle adamın toprakları içinde operasyon yap...
kötü...çok kötü.. rusya karşı iran karşı abd tarafsız hesapta..esad rejimi böyle iş olmaz dedi zaten...
BATAKLIĞA SAPLANDIK..ÇIKMASI ÇOK ZOR VE ZAYİATLI OLACAK
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Vıop -1.30%
Rus parlamenter: Rusya, türkiye ile suriye arasındaki anlaşmazlığa dahil olmayacak - rıa
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
*rus parlamenter: Türkiye'nin suriyei hareketi suriye'nin egemenliğinin ihlali anlamına gelebilir- ıfax
*rus parlamenter: Rusya. Suriye ile türkile arasındaki çatışmaya karışmayacak- ıfax
*rus parlamenter: Suriye'deki rus ordusu farklı bir neden için orada- ıfax
ABD Büyükelçisi, Barış Pınarı Harekatı konusunda bilgi verilmek üzere Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı- CNN Turk
VIOP -1.50%
BİST-1.28%
Dolar/TL 5.8474
Yer İmleri