Sayfa 306/994 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Borsayı bırakın artık.

Dua edelim.

Ordumuz için.

Para bi şekilde kazanılır zaten.

Gazamiz mübarek olsun...

2. https://twitter.com/sputnik_TR/statu...589178885?s=19

Bunu neden attim.BAE ile ortağız.yarina etkisi ne olur ya da arap birliği toplantısından ne çıkar.Suudilerin tarafı belli.abd nin silah sattığı en büyük ülkelerden.suudiler abd yi destekler.diye düşünüyorum.ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Panik yok arkadaşlar. Bu çeyrekte de kötü bi bilanço gelmez 12 aylık bilançosu da ii gelir bu süreçte ii bi rakamı görür diye düşünüyorum. 140 cüvarında zorlanabileceğini yatay gelgitler yapabileceğini düşünüyordum zaten. Allah mehmetçiğimizi korusun bu süreçte. Dualarımız onlarla gerisi bi şekilde hallolur

4.  Alıntı Originally Posted by sularınprensi Yazıyı Oku
    https://twitter.com/sputnik_TR/statu...589178885?s=19

Bunu neden attim.BAE ile ortağız.yarina etkisi ne olur ya da arap birliği toplantısından ne çıkar.Suudilerin tarafı belli.abd nin silah sattığı en büyük ülkelerden.suudiler abd yi destekler.diye düşünüyorum.ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burdan birşey çıkmaz. Sadece sözde bize durun diyecekler.
    Bu aralar biraz buralarda takılırız. 127 kırılmazsa iyi olur.
    fiyat düşse de tekrar toparlanırız inşallah ytd

Bu arada yarında derinlik izlerseniz, sonucu gün sonunda belirtirseniz sevinirim.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

5.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Panik yok arkadaşlar. Bu çeyrekte de kötü bi bilanço gelmez 12 aylık bilançosu da ii gelir bu süreçte ii bi rakamı görür diye düşünüyorum. 140 cüvarında zorlanabileceğini yatay gelgitler yapabileceğini düşünüyordum zaten. Allah mehmetçiğimizi korusun bu süreçte. Dualarımız onlarla gerisi bi şekilde hallolur
    3. çeyrek bilanço tahmini mi düşürdüm.
    Asıl olay 4. çeyreğe kaldı.
    Otobüs ihraçlarının tekrar artması için yeni bir haber lazım.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

6. Malı satıyorlar sanırım çıkıyorlar

Sebebsiz yere endeks in üstünde düştü. Hiçbir sebeb yok. bir kaç haftadır endeks hareketlerine tepkisiz idi. şimdi bu nerden cıktı düşündürücü. Hiçbir haber akışı yok .

Sayfa 306/994 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •