Neredeyse tum hisseler.kımildadı buda tık yok cok yıprattı bizleri zarar diz boyu ytd
Originally Posted by Iskorpit5775 Neredeyse tum hisseler.kımildadı buda tık yok cok yıprattı bizleri zarar diz boyu ytd Yıpratmak ne kelime, mahvetti. yatacak yerin var mı Davut, var tabii.. it is the average of 5 people in the human environment..
Originally Posted by MMF 1 Yıpratmak ne kelime, mahvetti. yatacak yerin var mı Davut, var tabii.. it is the average of 5 people in the human environment.. Merhaba MMF 1 dostum. Seni sabrından ve yeni düşenlere nelerle karşılaşacaklarını göstermeye çalışmandan dolayı takdir ediyorum.
Originally Posted by vizara Merhaba MMF 1 dostum. Seni sabrından ve yeni düşenlere nelerle karşılaşacaklarını göstermeye çalışmandan dolayı takdir ediyorum. Bu saatten sonra girenlerin pek riski olmayacak ama maliyetleri sende biliyorsun vizara dostum, ciğerimizi yaktı ciğersiz, arada bir çizik giriyoruz işte..[emoji870][emoji870] it is the average of 5 people in the human environment..
Originally Posted by MMF 1 Bu saatten sonra girenlerin pek riski olmayacak ama maliyetleri sende biliyorsun vizara dostum, ciğerimizi yaktı ciğersiz, arada bir çizik giriyoruz işte..[emoji870][emoji870] it is the average of 5 people in the human environment.. Aynen MFF 1 dostum zararları olmayacak belki ama bekledikçe ne fırsatlar kaçıracaklar ...
Forum Rules
Yer İmleri