Originally Posted by
discretus
bir kaç senatör abd de oyun oynuyorlar (Graham başta olmak üzere) , TR ye ambargo ve yaptırım muhabbeti.. bence derhal yapsınlar sıkıyorsa.. sıkar mı? evet.. sıkabilir.. yapabilirler..çerçeve belli ama şu aşamada uygulamıyorlarmış bu kararları.. beklemede bir nevi..
biraz once CNN international seyrediyordum, "Turklerin" yarattığı üzücü mülteci durumundan bahsediyordu, nerdeyse herkesi ağlatacaklardı.. bu pisliklerin bu tarz yanlı haberler yapması artık komik olmaya başladı.. Turk halkının 10 yıldır yaşadıkları neden umurlarında değil bu pisliklerin ? her neyse.. bence amerikan üslerini direkt kapatalım eğer bir yaptırım olursa.. bu siyasal islamcı hukumet bunu yapabilir mi? bilemiyorum.. daha once de dediğim gibi trump la konuşmaları ve angajmanları neleri kapsıyor bilemiyorum.. ama neticede "Kürt" dostları için Turk lere yaptırım yapacaklarsa bir an önce yapsınlar.. ama bize yaptırım uygulayan bir ülkenin üslerini kapatamıyorsan da ortalıkta hiç konuşmamak lazım "dunya beşten büyüktür" diye..
Yer İmleri