Sayın Tınaz,
Ülke yorgun ve özellikle Batıda tas üstünde tas kalmamıştı. Mustafa Kemal'in önceliği, sınırları bir an önce belirlenmiş bir vatanda egemenlik idi. Devrimler ve hızlı bir toparlanma ile güç kazanıp "nerede kalmıştık?" demekti.
Sayın Tınaz,
Ülke yorgun ve özellikle Batıda tas üstünde tas kalmamıştı. Mustafa Kemal'in önceliği, sınırları bir an önce belirlenmiş bir vatanda egemenlik idi. Devrimler ve hızlı bir toparlanma ile güç kazanıp "nerede kalmıştık?" demekti.
Banka yurttaşımızın telefonda "Hangi faizden kredi veriyorsunuz?" sorusuna karşılık verirse bu hizmetden 500tl ücret alacağını söyleyip onayını almamış ama parasını almış..
Bir banka da beni telefonda aradı "Şu faizden kredi vermek istiyoruz alırmısınız?" diye sordu ben de bir değerlendirme yaptıktan sonra hayır dedim. Ama bankaya yaptığım bu değerlendirme hizmetinin ücretinin 1000tl olduğunu söyleyip onayını almadım. BDDK'ya başvursam bu parayı alabilirmiyim?
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/v...ti-53525yy.htm
Ergenlere anlat dediklerini, bu kadar saçmalamak yeter.
https://www.timeturk.com/1926-ankara...i/haber-732168
Kaç yaşındasın bilmiyorum.
Ancak bu kadar boş olman hayret verici.
Hala, demin ki ısrarını destekler yazılar koyuyorsun.
Bunları birşeyler biliyor desinler diye boşuna koyma.
Önce adam ol,öğren,bildiğini yaz.
Sadece,diğer troller gibi militanlık yapmak için yazma.
Yoksa bu sayfalar her düşünce ve yoruma açık.
Sen bilmiyorsun, anlatılanı anlamıyorsun, sadece fikri hısımlarını destekler mahiyette bomboş şeyler yazıyorsun.
Nickin de kitapçı.![]()
Ufkumu genişleten yazılar okudum tebrik ediyorum buna emek verenleri .. !
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Artık mesaj silme ve ceza bile etki etmiyor bazı arkadaşları bu yüzden bu yolu seçtim bakalım etkisi olacak mi ?
Yer İmleri