Var !
Vob takas nedir bilir misin
Hehh simdi o varya belki tarihte ilk kez belki uzun yillar sonra ilk kez other long lehine döndü ;)
Zaten senin dedigin o yillarda dth bu kadar yuksek degildi 2018 yazindan sonra dth ciddi artti o saatten beri de dolar isteneni veremiyor
Eski dolar olsa burda dururmuydu 1 haftadir
Dth dolari duruyor iste
Tartisilcak konu degil de
Iste bi kere dedik geri adim atmayalim
Fed ci enki yi hatırlatıyor bu mevzu bana
Delirmis gibi fed faiz arttirck kimse karisamaz fln aylarca zirvaladi...simdi yok ;)
Borsa düşüyor, dolar yükselmiyor. Bu durum yabancının satıp dövize geçtiği teorisine ters gibi görünüyor ama öyle değil.
Milletimizin kriz algısının döviz kuruna bağlı olduğunu bilen iktidar yabancıya döviz tanzim satışı yaparak bizim cebimizden bu görüntüyü sürdürmeye çalışıyor. Geçen hafta 3.5 milyar dolar sattıkları söylendi % 8 faizle toplanan dövizler bu yolda çarçur ediliyor. Bugün de en azından bir milyar dolar satmışlardır bu saate kadar. Memleketin iliğini kurutana kadar devam edecekler demek.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Borsadaki yabancı oranı bu satıştan sonra kaç oldu? Tam rakam nedir? (vadeli işlemler dahil)
Bu rakam hala %60 üzerindeyse borsanın düşüşü dövize o denli baskı yapmayabilir.
Tam rakamı bilmiyorum. Hesaplayan varsa bildirsin bakalım.Veri olmadan ezberden konuşmayalım.
Ben hala %60'ın üzerinde olduğunu tahmin ediyorum. Teyit edecebilecek varsa faydalı olur.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yahu 10 kuruş dolar artacak diye dolar alınır mı, diyorlar ya.
Halbuki dolar 0 10 kuruşu artarken, borsa perişan ve derbeder oluyor.
Dolardan 10 kuruş kazanırken borsa hisseleri dibi bulduğundan yüzde 20 ucuzlamış oluyor. katmerli kazanıyorlar..yani.
Eskiden rte nin muhtarlar toplantisinda bile 10 kurus artiyordi olan biten herseye dolar artıyordu neden millette dolar yoktu hatta satiyorlardi
Yahu sadece dun geceye verdiği tepki 2 kurus
Neden dolar millette !!
Adam felc edicez diyor 1 kurus artiyor
Esad orduyu sinira getiriyor 1 kurus da burdan 2 kurus
Bu nedir
Bende de var aq dolari kurtulayim bi daha elimi surmucem bedava verseler almam. Aylardir neler oldu 800 p indirim mb baskanina darbe yapildi secim iptali bistin çöküşü
Neden umursamıyor sen ben vatandas kazanmasin diye
Hala daha tartisilcak konu degil
Yer İmleri