Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Trump'ın çok acaip sözler içeren bir mektup yazdığı iddia ediliyor. İddia edilen mektubu okudum. Çok sağlam kaynaklardan teyid edildiği de söyleniyor.
    Eğer mektup doğru ise düşünce yapımızın ve dimağımızın algılayabileceğinin de ötesinde bir manyakla karşı karşıyayız.

Twitter'da çoğu kişi mektuba inanmıyor. Ancak 2-3 adet çok sağlam üst düzey onaylı hesabın mektubu doğradığı iddia ediliyor.
    Kaynak Türkçe mi, İngilizce mi? Bunu söyleyin bari.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Kaynak Türkçe mi, İngilizce mi? Bunu söyleyin bari.
    Mektubu sızdırdığı iddia edilen gazeteci Trish Regan. Trump'a en yakın medya kuruluşunun (foxnews) 560.000 takipçili onaylanmış twitter hesabına sahip gazetecisi.

Ayrıca mektubu beyaz sarayın doğruladığı da iddia ediliyor.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Mektubu sızdırdığı iddia edilen gazeteci Trish Regan. Trump'a en yakın medya kuruluşunun (foxnews) 560.000 takipçili onaylanmış twitter hesabına sahip gazetecisi.
    Teşekkürler Sn. xrpu, mektubu okudum. Gerçek olması kuvvetle muhtemel.

Beni şaşırtan konu Trump'ın operasyonun ilerleyen günlerinde kamuoyu baskısıyla aldığını düşündüğüm tavrının operasyonun ilk gününde dillendirilmiş olması. Belki en kötü ihtimale karşı boş bir tehdit olarak da bu ifadeleri kullanmış olabilir ama sonuçta mektupta belirtilen sert ifadeler batı dünyasının ortak tavrı oldu.
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn. xrpu, mektubu okudum. Gerçek olması kuvvetle muhtemel.

Beni şaşırtan konu Trump'ın operasyonun ilerleyen günlerinde kamuoyu baskısıyla aldığını düşündüğüm tavrının operasyonun ilk gününde dillendirilmiş olması. Belki en kötü ihtimale karşı boş bir tehdit olarak da bu ifadeleri kullanmış olabilir ama sonuçta mektupta belirtilen sert ifadeler batı dünyasının ortak tavrı oldu.
    CNN Türk'te de konuyu tartışmaya başladılar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında rahip brunson gerçekten Türkiyeyi seviyorsa çıkıp konuşsa ülkeye bayağı faydası olur. Sonuçta ülkede 20 yıl yaşadığına göre insanların ne düşündüğünü ifade edebilir. Amerikada bu kadar öne çıkan bir figür olarak oldukça etkili olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Aslında rahip brunson gerçekten Türkiyeyi seviyorsa çıkıp konuşsa ülkeye bayağı faydası olur. Sonuçta ülkede 20 yıl yaşadığına göre insanların ne düşündüğünü ifade edebilir. Amerikada bu kadar öne çıkan bir figür olarak oldukça etkili olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bir Amerikan ajanından açıklama mı bekliyorsunuz?

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Mektubun ifşa edilmesini Erdoğan-Trump pazarlıklarını sabote amaçlı olduğu konusunda mutabakata vardılar bile. Haklılar bence de. Mektuptaki ifadeler yenilir yutulur değil, hele son ifade. Cımbızla çek koy ortaya, altında kalan insan içine çıkamaz valla.
    Winter is coming...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •