Arama sonucu : 3958 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    May 2019
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    156
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Yakında bunlar 98 i bulacak malum
    Değerleme raporu için itiraz hazırlığını şimdiden yapalım ki zamandan kazanalim.
    1.ben şirketin blancoyu eklerini incelerken şirketin tüm duran varlıkları için 579.000.000.tl.sigorta yapılmış
    Bu bedel elbette fabrikalar ve diğer varlıklar içindir.
    Arsaya birşey olmayacağına göre bu sigorta fabrika ve diğer varlıkların sigortasıdır.bu rakam bizim için ışık olacaktır.
    2.bu şirketin gayrimenkulleri için bir arkadaş birşeyler yazdı bunu somut delillerle destekliyelim.
    3.rapor yayınlanana kadar bir taslak hazırlamaya gayret edelim ve bunu SPK.ya iadeli taahhütlü veya noter aracılığı ile itiraz şeklinde iletelim 30 gün süresi var bunun için.
    4.dava açmak gerekirse herkes lotu oranında davaya katılırsa ben katılırım
    Sadece 1500 lotum var bir arkadaşta 3000 lot var sanırım oda katkı sağlar
    Ben İstanbul'da olmadığım için dava oradaki asliye ticaret mahkemesine açılması gerekiyor ama önce uzlaşma kuruluna başvurmak gerekir.
    Ordan sonuç alamazsak mahkemeye gideriz diye düşünüyorum.
    5.katki ve görüşlerinizi bekliyorum
    Sağlıkla kalın
    Ne demiş 30 milyon Euro'ya aksaraya tesis kuracak izocam bu yatırımi planladılar ama gercrkkestirmediler.
    Aksaray gibi teşvikli arazisi ucuz bir yere ne kadar para gidecekmiş 30 milyon euro
    Bu iş Gebkim ve dilsvasinda 50 milyon Euro'ya olur.
    Gebkim Tarsus Dilovası 3 tesis 150 milyon Euro'ya kurulur bu kıyaslamaya göre
    Eskişehir deki tesis te 10 milyon euro olursa 160 milyon euro yani 1 milyar TL den fazla fabrikaları kurarsın.
    Aksaray sanayi bölgesi ile Kocaeli Dilovası ve gebkimde arazi fiyatalari çok farkli . En düşüğünde Farzedelim kafa kafaya imkansız ama çünkü araziler çok büyük Dilovası ve gebkim çok pahalı bir fabrika 30 milyon Euro diyelim habere göre hadi eşdeğer kabul edelim.4 fabrika 30 milyon eurodan 120 milyon Euro 750 milyon TL yapar .750 milyonu ödenmiş sermayeye bolersek heralde 30 TL den fazla çıkar .normalde hakkımızı verseler bir hisse en az 40 TL ile 60 TL arası olmalı

önce sağlık mutluluk huzur sonra bol kazançlar
    Son düzenleme : cem_adnan; 20-10-2019 saat: 06:05.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •