https://t24.com.tr/haber/yuksek-geli...geliyor,844551
Gelir vergisi dilimlerinde belirli bir bölüm için artış olacakmış
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan : "Şimdi tek tip paket (sigara) uygulamasına geçiyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Terör devleti kurdurmuyorduk film icabı...şimdi "gidin az ötede oynayın" a razı olduk hem de göbek atarak...
Ulen coni az değilsin valla sen ve senin dedelerin İngilizler rakibi kolay görünce hiç tavizsiz kulahini ters giydiriyor vallahi...
İnanmayan için bakınız; misir'in ingilizlere devri, kibris' in ingilize devri, İstanbul ve tüm Arap yarimadasinin isgali
Hep yazarim tarih okumayana koltuk vermeyeceksin ki burnumuz böyle b...k içinde kalmasın
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Memleketim insanın tek sorunu bu....tek tip sigara paketi...
Sorun şu?... tek tip sigara paketini kim üretir?..
PHİLSA, JTI, BAT.... vs...
Komşu komşu!
Hu!....
Oğlun geldi mi? Geldi. Ne getirdi? İncik boncuk. Kime kime?.. Sana bana. Başka kime?..Kara kediye...Kara kedi nerede?... Ağaca çıktı. Ağaç nerede? Balta kesti. Balta nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti. İnek nerede? Dağa kaçtı.Dağ nerede? Yandı, bitti, kül oldu...
Bu da benden...
TEKEL nerede?...
Son düzenleme : mterkan; 21-10-2019 saat: 02:33.
Yer İmleri